I „PRIMORJAŠ“ BULJUBAŠIĆ POD REFLEKTORIMA: Seksi vaterpolisti pokazali stil i eleganciju na snimanju za novi kalendar

Prave zvijezde u posljednjih su nekoliko godina postali naši vaterpolisti. Zgodni momci plijene poglede apolonskim tijelima dok se šepure oko bazena u kupaćim gaćicama. No danas vam ih predstavljamo u malo drukčijem izdanju. Zakopčane do grla

Naviknuli smo ih gledati tek u kupaćim gaćicama, ali moramo priznati – i zakopčani do grla sjajno izgledaju. Seksi vaterpolisti pokazali su stil i eleganciju na snimanju za novi kalendar.

Kupaće gaćice zamijenili su odijelima, a bazen kazališnim reflektorima jer snimali su u Hrvatskom narodnom kazalištu.

“Kao što možete vidjeti, kolega gore baca poze. Za nas prirodno okruženje tako da smo se snašli bez problema”, kaže Ivan Buljubašić.

A jako dobro se snašao i naš španjolski Hrvat. Ovo je za njega prvo snimanje, a hrvatski mu je sve bolji.

“Odlično je bilo, nešto drukčije. U Španjolskoj nikad nisam snimao kalendar tako da je meni ovo odlično”, priznaje Xavier Garcia.

A nekima je ovo bila odlična prilika napokon imati fotografije u odjelima. Što radije biraju – odijela ili trenirke?

“Ja nisam baš navikao ovako biti u odjelu, više volim ležerno”, kaže Ivan Marcelić.

“Više odijelo. Spavam u odijelu, plivam u odijelu, idem u teretanu u odijelu. Jedino kad su onako tužni događaji onda obučem neku trenirku”, šali se Ivan Buljubašić.

A vaterpolistice su oduševile svoje kolege u prekrasnim večernjim izdanjima, no nama su priznale kako su im kolege zgodniji.

“U odijelima su privlačniji, definitivno”, kaže Matea Skelin.

“U odijelima. Zato što su, ne znam, normalnije ih je vidjeti tako. Malo je čudno vidjeti ih u gaćicama”, poručuje Petra Bukić.

Ove će fotografije pomoći mnogima. Plemenite vaterpolistice i vaterpolisti smiješit će nam se s kalendara za 2017. godinu, a sredstva od njegove prodaje idu za djecu oboljelu od malignih bolesti. Kažu, za njih im ništa nije problem učiniti.

“Kada je u pitanju takva neka akcija i ako možemo pomoći bez ikakvih problema smo se digli tako rano”, kaže Marko Bijač.

Oni su naš ponos, u to nema sumnje, uveseljavaju nas rezultatima, humanošću ali i svojim velikim osmijesima.
Dalila Turk

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari