NOGOMETAŠ I GLAZBENIK

Ispovijest Josipa Drmića! Zvijezda je HNK Rijeke, s Oliverom iz ‘Gospodina Savršenog’ snimio je cajku… Što smjera dalje?

Privatni album

Nogometaš Josip Drmić u posljednje vrijeme, zahvaljujući odličnim rezultatima u HNL-u, sve češće puni medijske stupce. Ovaj put odlučio je otvoriti dušu u intervjuu za RTL.hr i progovoriti o nekim temama o kojima nikada nije

Ime Josipa Drmića prije nešto više od godine dana snažno je odjeknulo u medijskom prostoru, a kako i ne bi kada je riječ o trenutno najboljem nogometašu NK Rijeke koji je 2021. godine postao i prvi strijelac lige s čak sedam golova u sedam utakmica, piše Tonia Malić za RTL.hr.

Riječki golgeter s velikim iskustvom u njemačkoj Bundesligi na travnjacima HNL-a ostvario je rezultate karijere, a tim povodom odlučili smo ga i kontaktirati kako bi svoju priču podijelio s tisućama i tisućama novih obožavatelja koji zahvaljujući njegovim golovima i asistencijama ponovno uživaju u kvalitetnom nogometu.

Ipak, ovaj put nogometne teme i taktike odlučili smo ostaviti po strani pa je mladi nogometaš podrijetlom iz Viteza u Bosni i Hercegovini progovorio o detaljima o kojima rijetko priča, a koji su povezani s njegovim privatnim životom.

Iako je njegov život nogomet, glazba je nešto u čemu uživa, a s kojom se nedavno počeo baviti. Pod umjetničkim imenom MAGI objavio je prvi singl ”Feel Bad’, a nedavno je snimio pjesmu s pjevačicom Oliverom Matijević koju je javnost upoznala u RTL-ovom showu ‘Gospodin Savršeni’.

U nastavku vam donosimo intervjuu s mladom nadom HNL-a, čovjekom kojeg ćemo još dugo gledati na travnjacima i uživati u njegovim golovima, a kako je krenulo, ne isključujemo mogućnost da će se za njegove koncerte jednog dana tražiti i karta više.

Na kraju sezone ističe vam ugovor s Norwichem koji vas je posudio Rijeci. Što u budućnosti možemo očekivati od vas?

Ja sam igrač Rijeke, koncentriran sam isključivo na završnicu sezone i na moje igre u Rijeci uz veliku želju da ostvarimo što bolje rezultate.

Koji vam je najbolji trenutak otkako igrate u Rijeci?

Ima puno lijepih trenutaka u dresu Rijeke. Najljepši trenutak bio je dolazak. Odmah sam osjećao pozitivnu atmosferu uz potporu svih ljudi. Kada sam vidio kamp, more i upoznao ljude, to su bili trenutci koji su meni jako puno značili. Na terenu mi svaki gol puno znači, posebice u derbijima protiv Dinama i Hajduka.

Kako provodite slobodno vrijeme? Gdje vas se može sresti kada ne trenirate?

Jedna od glavnih opuštajućih aktivnosti je šetnja sa psom. Jako puno slobodnog vremena odvajam na glazbu. Kada su neki teži, tužniji trenuci, onda se okrećem crtanju.

Imate 29 godina, postigli ste već brojne sportske uspjehe. Postoje li još neki izazovi koje niste ostvarili, a voljeli biste?

Volio bih osvojiti trofej jer to dosad nisam postigao u karijeri i to mi je jedan od glavnih ciljeva. Čeka nas finale Kupa Hrvatske protiv Hajduka i zato se posebno veselim toj utakmici

Vaša prva pjesma osvanula je pod umjetničkim imenom Magi. Kako je došlo do ideje?

Postoji nekoliko razloga zašto sam izabrao Magi za umjetničko ime. Pokojnom stricu Draganu nadimak je bio Magi, ne znam zašto su ga tako zvali, to mu je jednostavno bio nadimak. Ujedno, kad se uzmu početna slova članova moje obitelji dobije se to ime – Magi. Tu je još jedan razlog. Kada su roditelji planirali imati dijete, slučaju da bude kći su izabrali ime Magdalena, a nadimak je Magi.

Kakve afinitete imate u svijetu glazbe?

U posljednje vrijeme dosta se bavim glazbom, a iskreno, slušam sve. Ipak, preferiram house, deep house, s obzirom na to da sada produciram i radim takvu vrstu glazbe.

Postoji li neki domaći glazbenik s kojim biste voljeli snimiti duet?

S Oliverom sam već snimio, a ovako iz glave mogu reći da mi je Colonia zanimljiva, pa i Severina, ima tu dosta imena. Iskreno, voljan sam raditi s bilo kojim kvalitetnim pjevačem ili pjevačicom jer od njih mogu samo naučiti. U odličnim sam odnosima s dečkima iz Connecta i mislim da bih s njima volio najviše nešto napraviti.

Dugo ste živjeli u Švicarskoj. Možete li nam usporediti glazbu u Švicarskoj i na Balkanu?

Na Balkanu je puno veći “hype”, recimo to tako, oko glazbe. Ima dosta kvalitetnih i uspješnih glazbenika i u Švicarskoj. Ne bih rekao da je glazba ni bolja ni lošija u Švicarskoj ili Hrvatskoj, rekao bih da je u Hrvatskoj glazba emotivnija, a pjesme nekako dublje.

Možete li zamisliti da jednog dana imate koncerte i glazbom zamijenite profesionalnu nogometnu karijeru?

Mogu. Volim glazbu, hoću li se ikad profesionalno baviti glazbom, to ne znam u ovom trenutku. To zasad radim više iz zabave, a dokud ćemo dogurati vidjet ćemo. Ako se pruži prilika, zašto ne?

Padaju li djevojke više na glazbenike ili nogometaše?

Ha, ha, ha… dobro pitanje. Najviše na dobar mix jednog i drugog.

Znamo da o svom privatnom životu ne pričate, ali brojne obožavateljice zanima sigurno i je li vaše srce u međuvremenu osvojeno, a ako nije – što djevojka treba imati da bi ga osvojila?

Djevojka prije svega mora biti podrška, tu su vjernost i međusobno poštivanje kao temelj veze. U današnje vrijeme je teško pronaći takvu osobu, ali nije da ne postoje. Kad ste već pitali mogu i otkriti – djevojku trenutno nemam, piše Tonia Malić za RTL.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari