NEŠTO SE KUHA?

Kontroverzni mostovac Marin Miletić ‘uhvaćen’ u šetnji s lijepom glumicom: Ona je već dugo solo

Foto: Instagram - Pixsell

Marin Miletić uhvaćen je u šetnji s glumicom Kristinom Krepelom

Političar Marin Miletić (42), saborski zastupnik Mosta, nedavno je uhvaćen u romantičnoj šetnji s hrvatskom glumicom Kristinom Krepelom (42). Zanimljivo je i to da Miletić na Instagramu prati samo 41 osobu, a među njima je i lijepa glumica, kojoj redovito lajka objave.

Imamo li novi par?

Miletića i Krepelu uslikao je čitatelj 24sata dok su u srijedu hodali zagrebačkim parkom Maksimir. Naime, Krepela je svoju televizijsku karijeru započela kada joj je bilo samo 16 godina, na HRT-u je pet godina vodila emisiju za mlade “Briljanteen”, a kasnije je vodila i emisiju “Hit depo”. Ova glumica je 2007. dobila ulogu u ratnom filmu “Lov u Bosni”, a iste te godine Krepela prihvaća ulogu Barbare Vidić u popularnoj seriji “Ne daj se, Nina”.

Slobodna ona, slobodan on

Naime, Kristina je 2018. prekinula 15-godišnju vezu sa snimateljem Goranom Legovićem,a Miletiću je u rujnu prošle godine preminula supruga Danijela nakon dugogodišnje borbe s teškom bolešću. Miletić je u rujnu 2021. objavio tu tužnu vijest na društvenim mrežama, a idućih je dana dosta pisao o tome kako se on i njihove dvije kćeri Marta Lucija nose s gubitkom supruge i majke.

“Molili smo jako. Puštali Amorose, Božju pobjedu, Emanuel. Plakali i slavili Isusa. Plakali jer znamo da nam odlazi naša Danijela. Slavili jer znamo da odlazi u vječni smiraj, u stanove nebeskog Jeruzalema. Nakon što je usnula – plakanje, molitva i potpuni mir koji se spustio na moje kćeri i na mene. Potpuni mir. Uredili smo tijelo. Hillsong svira u pozadini. Mi potiho plačemo i pjevamo. Obukli našoj Danijeli majicu King’s daughter – kćer Kralja. Vidjela je Danijela tu majicu dok je mogla još govoriti na netu i htjela ju je”, napisao je Miletić na društvenim mrežama. A objavio je i snimku Danijelinog sprovoda na Facebooku.

“Gledam u lijes gdje leži tijelo moje Danijele. Ona pak je tamo iza velike rijeke. Mlada i prekrasna. Pleše s Isusom. U potpunom miru i radosti koju ne možemo zamisliti. Stišćem ruke svojih kćeri. Hodamo. Korak po korak. Ali, snažno. Naprijed. Nazad ne ide. Niti nazad može. Gospod priprema za ono što dolazi. Srce je potpuno mirno”, napisao je nakon sprovoda na Facebooku. Miletić je napisao i posebnu objavu svojoj pokojnoj supruzi u čast 60 dana nakon njezine smrti.

“Proći će i svi ovi dani. Jer, sve prolazi. Dok se ne sretnemo kod Onoga koji jedini svemu daje smisao. Iskreno? Baš sam nestrpljiv. Ali i ponizan. Podignut ću kćeri i napraviti što se od mene očekuje. Zagovaraj nas s Neba, moja Danijela”, napisao je, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views