DOBRA IDEJA!

JEDNOSTAVAN TRIK: Kako da vam u hladnjak stane što više hrane za blagdane? Objasnila dosjetljiva domaćica!

Foto: Facebook/Net.hr

Jedna je dosjetljiva domaćica na Facebooku podijelila svoj savjet kako stvoriti dodatno mjesto za namirnice u hladnjaku

Božić je, pored ostalog, i vrijeme okupljanja obitelji oko blagdanske trpeze. No, velika količina hrane uzrokuje nedostatak mjesta u hladnjaku. Puretina, hladni naresci, kolači i ostale delicije zauzimaju puno prostora. Taj problem možete riješiti ako posegnete u svoju pećnicu.

Jedna je dosjetljiva domaćica na Facebooku podijelila svoj savjet kako stvoriti dodatno mjesto za namirnice u hladnjaku, piše The Sun. Naime, ona je na pladnjeve i posuđe u hladnjaku stavila rešetke iz pećnice te je na njih stavila još posuđa s hranom i namirnicama.

Ideja hvale vrijedna

To je sve fotografirala i podijelila uz komentar “Možete koristiti rešetke iz pećnice za dodatne police u hladnjaku za vrijeme blagdana”.

Njena objava u vrlo kratkom vremenskom roku postala je viralna te je dobila pregršt pohvala ostalih korisnika društvenih mreža.

“To je super pametno!”, “OMG, odlična ideja! Tako ste pametni”, “Jako mi se sviđa vaša ideja”, samo su neki od komentara.

Magazin.hr/Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari