OPUŠTENO I FINO

Galerija | Jeste li već svratili u novi Madagascar pizza & spritz bar? Prekrasna lokacija uz more, jako fina pizza i – trampolin za mališane!

Još jedna posve nova gastro-priča startala je na širem riječkom području. U Kostreni, na kultnoj lokaciji uz more i na mjestu nekadašnje pečenjare Barba Tome (s kojim dijeli samo lokaciju) otvoren je Madagacsar pizza & spritz bar. Kako izgleda, što nudi i koliko se isplati otišli smo provjeriti jednog pretoplog popodneva

Pri ovakvim temperaturama zraka, a lokal je za sada uglavnom orijentiran na ljetno poslovanje, najveća prednost Madagascar pizza & spritz bara je u tome što u njega možete ući – direktno s plaže!

Prekrasna lokacija

I to ne bilo kakve plaže – kolokvijalno zvana Nova voda, šljunčana plaža ispred Madagascar pizza & spritz bara jedna je od najljepših plaža na širem riječkom području. Kada ogladnite ili ožednite, u Madagascar možete i u kupaćim gaćicama ili kostimu, nitko vam neće zamjeriti. A kada završite s konzumacijom jela i pića, do osvježenja na plaži i u moru stižete doslovno u nekoliko koraka!

Potpuno obnovljeni prostor Madagascara na prvu pruža osjećaj ugode i pozitivne ‘vibre’. Prostrana terasa, otvorena sa svih strana kako bi povjetarac nesmetano osvježavao goste, mjesta za sjedenje na pretek pa nema govora o tome da ćete se i slučajno ‘sudarati’ s oznojenim tijelima drugih gostiju. Ležerna i opuštena atmosfera lokala – to je ono što nam treba u tople ljetne dane uz plažu…

Foto: Riportal/ Hrvoje Skočić

Nakon što se udobno smjestite uz uživanje u laganom povjetarcu, vrijeme je i da probate neku poslasticu iz zaista bogate i raznovrsne ponude pizza.

Bogata ponuda pizza

U ponudi imaju na desetke vrsti ukusnih pizza te fine kolače. Probali smo reprezentativnu ‘King’ pizzu i moramo reći da smo – oduševljeni! Znate onaj osjećaj kada pojedete ‘tešku’ pizzu pa se ‘ne možete pomaknuti’? Ovdje o tome nema ni govora!

Velikih dimenzija i bogata nadjevima, krunska Madagascar pizza ipak ne pada teško ‘na želudac’, kako zbog izvrsnog tijesta koje odaje dojam rahlosti i lako se probavlja, dajući više prostora za osjet brojnih nadjeva kojima dominira prvoklasni pršut, tako i zbog brojnih ‘zelenih’ dodataka koji ovu pizzu pretvaraju u ukusnu poslasticu nakon čije konzumacije nećete poput klade pasti na dno mora.

Izvrsni kokteli

Pored široke ponude osvježavajućih pića, možete uživati i u izvrsnim koktelima!

Foto: Riportal/ Hrvoje Skočić

Za odrasle kokteli, za klince – trampolin! U Madagascaru su mislili i na one najmlađe pa se neposredno uz terasu, u debelom hladu, smjestio i trampolin kojeg djeca naprosto – obožavaju.

Pored bogate ponude pizza i koktela, uz Madagascar je postavljena i kućica s raznovrsnom ponudom Ledo sladoleda, na radost svih onih koji bez najpopularnije ljetne slastice ne mogu zamisliti ljetni odmor na plaži.

Foto: Riportal/ Hrvoje Skočić

Prve recenzije gostiju, zabilježene u komentarima na službenim profilima Madagascara na društvenim mrežama, su izvrsne:

”Prefina pizza i ugodan ambijent”,

”Posjetili smo je prošli tjedan, odlične pizze i odlična usluga”,

”Odlična pizza i posluga”.

Iz Madagascara najavljuju kako će se ovoga ljeta potruditi i zabaviti svoje goste i posjetitelje plaže. U planu su razni eventi, pa je tako za 3. kolovoza najavljen koncert Cubisma s početkom u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari