U STROGOM CENTRU RIJEKE

Galerija | U Rijeci otvorena Gradska kavana ‘Renard’: Oduševit će vas uređenjem, odličnom kavom ali i nizom iznenađenja!

Kako smo bili znatiželjni, zavirili smo u novootvorenu kavanu i ostali oduševljeni kako uređenjem tako i ponudom kave, pića i slastica

Nekadašnji lokal “Boa” na možda i najljepšoj lokaciji u središtu Rijeke bio je omiljeni lokal za brojne goste – posebno ljeti, zbog terase na kojoj su mnogi rado provodili vrijeme i ispijali jutarnju kavicu.

Zatvaranje Boe rastužilo je mnoge ljubitelje dobre kave no ovih dana svi koji su voljeli ovo mjesto s oduševjenjem su dočekali otvaranje nove luksuzne gradske kavane po imenu – RENARD.

Dobra kava je i dalje zlata vrijedna

Kako smo bili znatiželjni, zavirili smo unutar kavane i ostali oduševljeni kako uređenjem tako i raznolikom ponudom.

Dobra kava je i dalje zlata vrijedna, ali Renard uz vrhunsku Lavazza super crema kavu nudi i mnogo više od kave. Nude veliki izbor raznolikih kolača s potpisom DAJ KOLAČIĆ te selekciju raznih vina, šampanjca, koktela s potpisom i klasičnih koktela.

RENARD se može pohvaliti i zavidnom selekcijom svjetskih viskija, konjaka i rumova uz koje možete naručiti i cigare iz široke selekcije istih.

‘Veliki naglasak na edukaciji osoblja’

“Usluga je, kao i svakom luksuznom lokalu, važna jednako kao i sama hrana. U Renardu stoga veliki naglasak stavljamo na edukaciju osoblja kako bi usluga bila na najvišem mogućem nivou”, rekli su nam u novootvorenoj kavani.

Također, vrlo visoku ocjenu uz osoblje i ponudu dobiva i prekrasan interijer s kojim Renard može konkurirati poznatim svjetskim kavanama.

Otvorenjem nove gradske kavane Ulica Ante Starčevića postala je najatraktivnija ulica u Rijeci što se tiče ugostiteljske i gastronomske ponude u gradu. Uz Garibaldi, zalogajnicu Fox i ultra popularni Apotheca bar sada, s Gradskom kavanom Renard, ex Garibaldi ulica upotpunila je šarenu lepezu ugostiteljskih i gastronomskih sadržaja.

Reprezentativna kavana

Interijerom, eksterijerom, ponudom i uslugom Gradsku kavanu RENARD smjestili bismo među reperezentativne kavane kakvima se ponose svietske metropole.

S obzirom na viđeno, doživljeno i oprobano čini se da će Gradska kavana RENARD postati novo omiljeno mjesto sastajanja mnogih Riječanki i Riječana. Tome svakako u prilog ide raznolika i široka ponuda za svakoga i u svako doba dana i noći – od jutarnje ponude cjeđenih sokova, popodnevnih aperitiva do večernjih koktela.

Nećemo Vam otkrivati previše detalja jer najbolje je da sami posjetite Gradsku kavanbu RENARD i uvjerite se u atraktivan interijer i pregršt zanimljivih detalja koji uz vrhunske proizvode i uslugu ovo mjesto čine zaista mjestom vrhunske klase – po svakom kriteriju!

Radno vrijeme GRADSKE KAVANE RENARD:
PON-NED: 07-02h

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari