KAKAV ŠOK NA MISI: Vjernici u suzama izlazili iz crkve zbog poruke svećenika

Pater Vinko Sudar na kraju je mise vjernicima poručio kako više neće biti njihov župnik

Župnik Župe Kraljice Apostola iz Zaprešića svoje je sugrađane i vjernike iznenadio porukom s oltara. Naime, pater Vinko Sudar na kraju je mise vjernicima poručio kako više neće biti njihov župnik.

Dodao je i da ne odlazi u drugu župu već da napušta svećenički poziv. “Odlučio sam ići drugim putem i zasnovati obitelj”, kazao je iskreno župnik Sudar.

Dodao je i kako je već čuo glasine prema kojima je jedna djevojka već trudna s njim te kazao da to nije istina te da je djevojka s kojom bi želio osnovati obitelj – nevina.

“Ovo je moja zadnja misa”, poručio je župnik koji je odlučio biti iskren prema svojim župljanima.

Jedan od čitatelja portala Vijesti.hr, koji je bio na misi, kaže kako su neki od vidno iznenađenih vjernika iz crkve izlazili u suzama.

Svoju odluku župnik je objavio i u službenom tjednom glasilu u kojem stoji kako mu sje služba završila 31. prosinca 2018. godine. “Odlukom duhovnog stola Zagrebačke nadbiskupije s 31.12.2018., na zahtjev p. Vinka i molbu palotinske provincije, p. Vinko Sudar prestao je biti župnik. “, stoji u priopćenju.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views