(FOTO, VIDEO) KREĆE LUDOVANJE! “Maškarani Tanci Va Domu Zamet” donose sedam vikenda nesputane zabave

Kao i prošle godine, vrijedni organizatori i ove su pripremili pravi spektakl u Domu Zamet

Nakon što je kultni Dom Zamet proteklih godina bio u zapuštenom stanju i nije bilo moguće održavati tradiciju maškaranih tanci koja se njegovala proteklih desetljeća, od prošle godine maškarani tanci na Zmaetu ponovno su postali jednom od najboljih maškaranih priredbi karnevalskog razdoblja na našem području!

Prošle godine Dom Zamet je potpuno renoviran (obnovljeni su krov, sanitarni čvor i drugo9 pa je u njemu uz tehničku potporu i organizaciju mlade domaće ekipe (Alterna Event Team) oživljena tradicija održavanja maškaranih tanci na zadovoljstvo zaljubljenika u plesne karnevalske ludosti sa Zameta ali i iz svih drugih krajeva Rijeke, Hrvatske, Europe i svijeta!

Organizatori obećavaju “zagarantirano dobru zabavu svake subote u novoobnovljenom domu uz bogatu glazbenu i gastro ponudu te spektakularni light show – sve do kasno u noć!

Najbolje je da pogledamo program koji nas čeka.

Maškarani Tanci Va Domu Zamet
(svaka subota od 20,00 sati)

19.1 Trio Vox Live Band
26.1. Fiesta Band
2.2. Trio Vox
9.2. Trio Vox
16.2. Trio Vox
23.2. Fiesta Band
2.3. Trio Vox

Svake večeri dodjeljivat će se nagrade za najbolje maske i grupe a ulaz će se naplaćivati simboličnih 20 kuna (maškare 10 kuna) što je minimalni iznos kako bi organizatori mogli organizirati “pusni pakal” bez ulaženja u “crveno” na računima.

Uz ludu plesnu zabavu tu je zamamna ponuda pića i ića a očekuje se i sudjelovanje slavnih Zametskih zvončara koji su prošle godine proslavili 50. obljetnicu svoga postojanja i maškaranog ludovanja.

https://www.facebook.com/AlternaEvent/videos/2037036446576770/

Organizatori događaja: Alterna Event Team, Red Hot Caffe, Mamma Mia Fine Food. Pokrovitelji: Turistička zajednica Rijeka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views