"NEMA ZIME" ZA GLADNE

KOSTRENA “Me Gusta” lansira hranu dronom i najavljuje cjelogodišnji rad dostave!

„Me Gusta Beach Food & Bar“ poslastice od sada su dostupne cijele godine

Ovog četvrtka, promotivnim lansiranjem klope dronom, obilježit će se i službeni početak rada dostave „Me Guste“ cijele godine.

“Ljetna sezona od sada traje cijelu godinu – barem kada je u pitanju „Me Gusta Beach Food & Bar“ u Kostreni! Slasni burgeri, ukusni smoothiji, salate i jela s grilla stižu na vrata građana, od ovog četvrtka, u tren oka”, najavljuju iz popularnog lokala i napominju kako je sutrašnja dostava promotivnog karaktera, jer za sada – naravno – takav model dostave nije u svijetu ni u tehnološkom pogledu ni u zakonskim okvirima još zaživio – što ne znači da jednoga dana neće…

„Me Gusta“ je s radom počela 2014.godine, a samo dvije godine kasnije, svoja vrata otvara i u Kostreni gdje postaje popularno mjesto za top klopu i ispijanje all natural koktela. „Me Gusta“ sada proširuje ponudu na cjelogodišnje druženje.

Ovog četvrtka, lansiranjem prve dostave hrane dronom, obilježavaju početak cjelogodišnje dostave i ispunjavanje svih gurmanskih želja!

Tjedne dostave obavljat će od 10-22 sata, a za vikend svoju omiljenu „Me Gusta“ poslasticu možete naručiti od 13 pa sve do 22 sata.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari