MALI RIJEČANIN MAURO USPJEŠNO OPERIRAN! Uz osmijeh dječaka, obitelj zahvaljuje svima koji su im pomogli!

„Hvala svima na podršci! Divni ste, Mauro svima kaže hvala!“, poručuje obitelj svim Riječankama i Riječanima, svima onima koji su svojom podrškom i humanitarnim prilozima pomogli da do nove operacije u Beču uopće dođe

Mali Riječanin Mauro Barak uspješno je prošao kroz još jedan operativni zahvat na nozi u bečkoj klinici.

Vijesti su odlične, operacija je uspješno okončana, a obitelj je putem društvene mreže uputila zahvalu svima koji su pomogli dajući im podršku ili sudjelujući u nekoj od humanitarnih akcija (OVDJE) za prikupljanje sredstava za operaciju u Beču (OVDJE).

Operacija je prošla bez komplikacija. Jučer je za nas bio težak dan. Onaj osjećaj kada svoje dijete puštaš u operacijskoj sali… Neizvjesnost… Iščekivanje… Minute tako duge, vrijeme doslovno stane. Njegove suze i strah koje pokušava sakriti jer nas želi zaštiti. Tako mali, a tako veliki. Ljudi moji nema jačeg i hrabrijeg!! Onda ga gledaš na intenzivnoj, pod svim onim aparatima i ugledaš taj OSMIJEH. Nakon tako teške operacije on ima snage za osmijeh. Cijelo vrijeme toliko hrabar. Pohvalila ga je cijela smjena s intenzivne. Danas trpi jake bolove… Ali je jako, jako hrabar. Veliko hvala svima šta ste uz nas, Vaša pozitiva nas nosi. Mauru ste omogućili najbolje liječenje!! Puse od obitelji Barak.“, stoji u poruci obitelji  na stranici „Pomoć za malog Maura Baraka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari