Medo nakon tri godine opet ima Božić na slobodi

Medo voli jesti odojka, a i malo janjetine će se naći za njega

Sjećate li se psa Mede koji je bio u “zatvoru” zbog preglasnog lajanja? I to tri godine. Ovo je nakon dugo vremena njegov Božić na slobodi, a vlasnik “najvećeg lajavca u državi” Anton Šimunović iz Peroja odlučio ga je propisno nagraditi.

Najpoznatijeg psećeg prijestupnika za blagdane, kako kaže vlasnik, čeka prava gozba.

Medo voli jesti odojka, a i malo janjetine će se naći za njega. Bit će s Šimunovićima u kući jer je član obitelji.

“Jedino neće moći na misu s nama. Pod borom će ga dočekati omiljena pseća slastica kojoj se svake godine veseli – kost. Ono što ne voli su petarde. Užasava se pucnjave i počne glasno lajati i skakati po kući, pa onda cvili i traži kutak da se sakrije. Tada moramo svi biti u kući jer bi umro od straha”, priznaje Šimunović za 24 sata.

Podsjetimo, Medo je pune tri godine odlukom Općinskog suda u Puli bio zatvoren u ljetnoj kuhinji Antona Šimonovića zbog – preglasnog lajanja. Tako je tvrdila susjeda, iako vještačenja nije bilo i nije se uspjelo utvrditi koliko glasno pas laje.

“Godinama je od 22 navečer do 7 ujutro morao biti zatvoren zbog glasnog lajanja, a iako je na kraju oslobođen od strane pulskog suda i može neograničeno trčati po svom dvorištu, čim se spusti noć, on traži da uđe u kuću”, ispričao je za 24 sata Anton Šimunović, vlasnik najpoznatijeg psa-kriminalca u Hrvatskoj koji je od šest godina svojeg života čak tri proveo u – zatvoru.
Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari