'GORI' VIR

Miss Universe Hrvatske se skinula u tangice, pa užarila Jadran božanskim oblinama

Miss Universe Hrvatske 2022. Arijana Podgajski nije mogla odoljeti vrućinama pa se u seksi bikiniju bacila u more

Prelijepa hrvatska Miss Universe Arijana Podgajski ljeto provodi na otoku Viru u Dalmaciji.

Užarena Dalmacija

Mlada Arijana je svakako užarila Dalmaciju pozirajući na plaži tijekom zalaska sunca u crvenom bikiniju koji je istaknuo njezine obline.

Fotografija koja je izazvala najviše reakcija je ona gdje je Arijana okrenula stražnjicu u tanga bikiniju ulazeći u more za vrijeme zalaska sunca.

Latino obožavatelji

Bliži se 71. izbor za Miss Universe 2022. godine koji će se održati u prosincu, a naša Miss Universe Arijana Podgajski se trudi putem društvenih mreža osigurati svoje glasove. Missica se ne odvaja od svojeg lančića koji je dobila kada je postala Miss Universe Hrvatske.

20-godišnja ljepotica iz Krapine je uz Hrvate osvojila i Španjolce koji joj pružaju podršku za 71. izbor Miss Universe.

Na posljednjim objavama su ju komplimentima obasipali Španjolci koji su joj na španjolskom napisali: “Ti si mi jedna od favorita”, a drugi Španjolac je dodao: “Računaj na moju podršku na na izboru.” Također su joj Kolumbijci i Filipinci pisali kako su očarani njezinom ljepotom, a neki su joj nudli i brak, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari