KOJI KRALJ, NEMA DALJE

Zoran Šprajc na Lokvarskom jezeru oponašao Kolindu? Objava postala hit! ‘Svaka sličnost je slučajna’

Foto: Instagram

Neki Zoranovi pratitelji primijetili su da je pozirao u sličnoj pozi kao i bivša predsjednica Kolinda

Voditelj i urednik RTL-ove emisije “Stanje nacije” Zoran Šprajc uživa na godišnjem odmoru na Lokvarskom jezeru. Pratiteljima na Instagramu podijelio je fotografiju na kojoj pozira sjedeći u kupaćim gaćama.

Legendarni Šprajc je ispred sebe imao bocu piva, a prema kameri uputio je veliki osmijeh.

“Buddha je ovdje”, napisao je kratko Zoran u opisu objave, a brojni pratitelji nagradili su ga lajkovima, komplimentima i šaljivim komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

“Ma to je pravi mačak, a ne ovi mišići kost i koža bez jedne dlačice, humora na svoj račun i trunke veselja. Samo hrabro i se vidi ‘ko je svoga tijela gospodar”, poručili su mu.

‘Kolindina poza’

Neki Zoranovi pratitelji primijetili su da je pozirao u sličnoj pozi kao i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Pelješkom mostu za vrijeme njegovog otvorenja.

“Kolindina poza”, “Svaka sličnost je slučajna”, “Pa dobro, koliko puta to otvorenje Pelješkog mosta”, glasili su neki od komentara.

Podsjetimo Kolinda je prije nekoliko dana na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj sjedi na Pelješkom mostu koja je vrlo brzo postala viralna, a pohvalila se i svojom ljetnom kombinacijom.

Bivša predsjednica je svoju liniju istaknula u tamnoljubičastom, elegantnom kombinezonu, a sve je uparila s bež torbicom i cipelama. Naime, kada je riječ o njezinoj torbici, radi se o popularnom modelu Cassette modne kuće Bottega Venetta, čija je cijena 3000 eura (22.543 kune), prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari