NJAM

Munchies je novo mjesto u Rijeci za ‘fino prezalogajiti’, pogledajte što sve imaju u ponudi

Volimo kada se u našem gradu otvaraju nova gastro mjesta! Danas vam donosimo detalje o novom mjestu za grilin’ and chilin’ – Munchies.

Munchies se nalazi nadomak caffe bara Kvarnerić u ulici Slavka Krautzeka 72, a obzirom na blizinu studentskog Kampusa žele svojom gastronomskom ponudom privući i gladne studente koji će moći uživati u njihovim delicijama u pauzama od predavanja i ispita.

U zaista raznovrsnoj gastonomskoj ponudi mogu se pronaći razni burgeri, pizze, jela sa roštilja, sendviči u lepinji, frigane lignje, salate, palačinke te razni prilozi.

!Sva naša jela su pripremljena od kvalitetnog mesa provjerenog podrijetla, a kao specijalitet moramo istaknuti kralja svih burgera – “mili burger” čiji je glavni sastojak pohani sir.“, ističu iz Munchiesa.

Isto tako, njihov vješti pizza majstor svakoga jutra priprema svježe tijesto za dnevnu ponudu pizza, kruščića te lepinja za ukusne sendviče. Također, za studente svakodnevno pripremaju cjenovno pristupačni “boat cut”, odnosno pizza sendvič.

”Mišljenja smo kako svatko može pronaći željeno jelo u našoj trenutnoj ponudi koja će se već u bliskoj budućnosti i proširivati i obogaćivati.

Posjetite nas u prostoru Munchiesa od ponedjeljka do subote do 20 sati.”, rekli su nam.

Također, specijalitete možete naručiti telefonski i preuzeti u dogovoru s timom ili putem Wolt platforme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari