Na sat vožnje od Rijeke: Otvara se poseban, “pošteni bordel” – seks za 450 kuna!

Foto: Ilustracija (Pexsels)

To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela

Istarski poduzetnici slovenskog primorja poslovnu priliku vide – u lutkama. Preciznije, u lutkama za odrasle koje služe za pružanje seksualnih usluga, piše Istragram. Naime, u Sežani, na otprilike sat vožnje od Rijeke, otvara se javna kuća “Doll House”.

“Plastične djevojke” iznajmljivat će se klijentima. Uskoro će im se pridružiti i “plastični dečko”. Da i nježniji spol ne bude diskriminiran. Ali i gay populacija. Istraživanje je potvrdilo da klijenata ima.

“Dugo smo tražili pogodno mjesto za poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučile smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima, a opet, blizu je svima. Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom”, kaže poduzetnica Sandra Negro.

U posao je ušla s poslovnom partnericom Valentinom Markežič. Inače, start-up im je za sada zasnovan na dvije “djevojke” po mjeri.

“To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela”, pojašnjava Sandra Negro. Jedna je kovrčava crnokosa, a druga dugokosa plavuša.

Klijenti će s lutkama moći učiniti sve što mogu sa ženom. Ali iz higijenskih razloga morat će upotrebljavati kondome i pažljivo rukovati ovom modernom ljubavnom opremom kako se ne bi ozlijedili.

“Nakon svake upotrebe lutke se dezinficiraju i čiste prije daljnje uporabe posebnim sredstvima za čišćenje koja su namijenjena za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje”, odgovorila je Negro na pitanje o higijeni.

Ovako nešto ne treba posebna odobrenja. Također, ne uzimaju se osobni podaci klijenata jer tamo neće provesti noć. Lutke će se iznajmljivati ​​na pola sata za 60 eura, na sat vremena za 80 eura, a na dva sata 120 eura.

Kupci će moći gledati posebne TV programe, zabavljati se igračkama za odrasle i na kraju se tuširati. Za lutke ne postoji sud i kazneni zakon, nema trgovine bijelim robljem ili prisilni rad niti postoji rizik od prijenosa bolesti. Barem tako jamči njihov proizvođač.

To će biti prvi “pošteni, etični bordel” u Sloveniji. A tako blizu Istre.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari