JEDNOSTAVNO I UČINKOVITO

NAJBOLJI TRIK! Uz par kapi omekšivača napravite moćnu tekućinu za jednostavno pranje prozora!

Photo: Unsplash

Za pranje prozora trebate sredstvo za čišćenje prozora i pribor za brisanje, tj. brisač i krpu od mikrovlakana

Zbog mrlja na prozorima, vaš dom može izgledati neuredniji nego što zapravo jest. Njihovo pranje ponekad može biti prava gnjavaža, no postoji metoda uz koju ćete s lakoćom imati besprijekorno čiste prozore.

Sada je savršeno vrijeme za proljetno čišćenje, a važan dio toga je pranje prozora. A za savršeno čiste prozore ne treba vam ni sredstvo za čišćenje: Pomiješajte omekšivač za pranje rublja s vodom u omjeru 1:4, a zatim to ulijte u bocu s raspršivačem. Pošpricajte po staklenoj površini i obrišite suhom krpom. Također, ovo svoje sredstvo možete koristiti i za druge glatke površine u domu (namještaj).

Obrišite prašinu s prozorskih stakala

No, važno je prvo obrisati prašinu s prozora. U suprotnom, tekućina za čišćenje učinit će da se prašina zalijepi za staklo i tako će se stvoriti veći nered.

Krpom od mikrovlakana obrišite prašinu s prozora i prozorske daske, a potom nanesite mješavinu vode i omekšivača. Osim što će vaši prozori biti besprijekorno čisti, čitav prostor će neodoljivo mirisati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari