AJME DOKLE VIŠE?

Nakon tenisica, stigle nam i Lidl bokserice! I to po zanimljivoj cijeni…

Izvor: Net.hr

Lidlova nova ponuda komentirala se i na Redditu, gdje su neki od korisnika komentirali da bi se bokserice mogle prodavati po 10 puta većoj cijeni, kao što je to nedavno bio slučaj s tenisicama

Nakon tenisica, u asortimanu Lidla ovih su se dana našle i muške bokserice. I to ne bilo kakve! Naime, za 70 kuna kupci mogu kupiti tri para bokserica s ni manje ni više nego – Lidlovim logotipom.

Izvor: Net.hr

Lidlova nova ponuda komentirala se i na Redditu, gdje su neki od korisnika komentirali da bi se bokserice mogle prodavati po 10 puta većoj cijeni, kao što je to nedavno bio slučaj s tenisicama koje su po oglasnicima dostizale vrtoglavu cijenu.

‘Nema boljeg kad skineš hlače’

Neki reditovci negodovali su zbog cijene, a jedan korisnik komentirao je da u Americi uzme 3 para Calvin Klein bokserica za 10 dolara.

Drugi su se s ovom temom odmah našalili. “Kupujem , nema boljeg kad skineš hlače a ono Lidl gaće“, napisao je jedan korisnik.

“Žene, jel’ ste vlažne od ove slike? Pitam za prijatelja“, pitao je drugi korisnik.

“Moja mi ne da da ih kupim, čak ni iz zaje*ancije“, komentirao je jedan muškarac na Redditu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari