SRETNIK IZ ČAKOVCA

Hrvat osvojio Eurojackpot od 1,4 milijuna kuna : ‘Zet je uplatio, tri dana smo provjeravali’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Na blagajnu je stigao u pratnji članova svoje obitelji, a kaže da je od njih četvero, troje uplatilo isto kolo

Iz Hrvatske lutrije su izvijestili da je sretni dobitnik petice na Eurojackpotu, u iznosu od 1,4 milijuna kuna, podigao je svoj dobitak.

„U petak osvojio, subotu proveo provjeravajući, u ponedjeljak telefonski još jednom provjerio, a danas stigao kod vas“, rekao je nasmijani dobitnik koji je prije nepunih tjedan dana u igri Eurojackpot osvojio dobitak pet pogodaka od 1.440.664,99 kuna.

Sretni igrač iz Čakovca na blagajnu je stigao u pratnji članova svoje obitelji, a kaže da je od njih četvero (koliko ih je došlo) čak troje uplatilo za isto kolo: „Ovog puta se sreća osmjehnula meni, no moji kažu da je sad red na nekom od njih“ – rekao je dobitnik i dodao: „Uvijek uplatim jednu kombinaciju jer nekako mislim da samo jedna i treba …ako imaš sreće naravno. Ovog puta je umjesto mene uplatio zet i nakon što je na internetu vidio da je osvojen dobitak u Čakovcu, išao je provjeriti brojeve. Kad smo se vidjeli samo mi je uspio prišapnuti Osvojio si“ , smije se dobitnik i priznaje kako je sa zetom još jednom provjerio brojeve koje je odigrao, a s ukućanima još nekoliko puta tijekom subote.

„Morali smo biti sigurni da je to to ..jer što ako dođemo na blagajnu pa ispadne da sam nešto krivo vidio i da nisam dobio?“, komentirao je.

Sretna obitelj kaže kako zasad nema velikih planova što će iznosom: „Svi imamo poslove i nastavljamo raditi kao i do sada, ali dobar je osjećaj znati da je određena sigurnost i na računu. I dalje ćemo igrati, već smo uplatili za novo kolo, no bez velikih očekivanja. Ako se dogodi još jednom…a morat ćemo opet u Zagreb“ , završio je veseli dobitnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari