UZ PROCVAT FILMSKE INDUSTRIJE

Video | NEĆE IZOSTATI ŠOKOVI Astrologinja Anđelka Subašić Rijeci predviđa dobru godinu, ali…

Hrvatsku i Rijeku očekuje dobra godina. Predviđa to astrologinja Anđelka Subašić koja ujedno najavljuje i mirnu tranziciju u eurozonu te povoljnu turističku sezonu. Više u video prilogu!

Korona je proteklih godina bila jedna od glavnih tema, a astrologinja naglašava da nas slični šokovi očekuju i ove godine.

“Dosta će biti nekih šokirajućih, iznenadnih smrtnih slučajeva i povećana smrtnost. Ne znam, da li opet neke infekcije ili nešto, ali uglavnom toga se još nismo riješili”, rekla je Subašić.

Rijeku čekaju pozitivne promjene u infrastrukturi ali i procvat filmske industrije krajem godine dok se problemi očekuju u socijalnoj skrbi i na financijskom području.

“Neke nove stvari se događaju vezano uz jednog od bivših gradonačelnika, doista ne znam kojeg. Samo znam da je bivši”, dodala je Subašić.

Što se tiče horoskopa, sve horoskopske znakove očekuje bolja godina nego prethodna. Posebno sretni će biti ovnovi u prvom dijelu godine i bikovi u drugom dijelu godine.

“Općenito 2023. je kamilica naspram 2022. Znači, puno ugodnija godina generalno.”, zaključila je Subašić za Kanal Ri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari