POKORAVA HOLLYWOOD

Pojavila se nova snimka Ivane Knoll s famoznog partyja Leonarda DiCaprija: Žena je jednostavno nezaustavljiva!

Društvene mreže

Ivana Knoll uživa u Miamiju, a nedavno je bila gošća na ekskluzivnom partyju kojeg je organizirao Leonardo DiCaprio

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll zahvaljujući Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru postala je tema svjetskih tabloida i paparazza. Ona trenutno na Instagramu ima preko tri milijuna pratitelja, a fotografi prate skoro svaki njen korak.

Ivana trenutno uživa u Miamiju, a nedavno je bila gošća na ekskluzivnom partyju kojeg je organizirao slavni glumac i oskarovac Leonardo DiCaprio. Na taj famozni party bili su pozvani samo odabrani, a osim Ivane, tu se našao i glumac Jamie Foxx.

Ivanin dolazak snimio je jedan modni i celeb fotograf koji je video podijelio na svom TikToku. Tamnokosa ljepotica na sebi je imala odvažnu i izazovnu crnu modnu kombinaciju.

Ivana je odjenula kompletić oskudnog i ubojitog dekoltea koji je dobrano razotkrio njene bujne grudi, a crne pripijene hlače odlično su naglasile njene zanosne obline.

Knoll je s velikim smiješkom na usnama ušla u restoran Papi Steak te je zavodljivo micala kosu s lica, a sve su to popratili i fotografi koji su se tu našli.

Ivana je cijelu noć uživala u elitnom društvu, a u ranim jutarnjim satima uputila se u nepoznatom smjeru s Jamiem Foxxom. Paparazzi su ih uhvatili kad su se udaljavali u glumčevom Rolls Royceu.

Ivana je Novu godinu dočekala s Foxxom, a na svom Instagramu pohvalila se snimkama s tog partyja. “Nema boljeg načina nego započeti novu 2023. godinu s dobrim prijateljima”, napisala je uz objavu na kojoj pozira s glumcem, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari