NIJE OVO OČEKIVAO

Nižetić se požalio se na cijenu kajmaka u restoranu, Hrvati ga poklopili: ‘Nisu ni u tvojem restoranu cijene puno manje”

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Velik dio njegovih pratitelja složio se oko toga da je to iznimno visoka cijena za kajmak, ali dio je imao i drugačije mišljenje

Čini se da je splitskom pjevaču Luki Nižetiću, “dosadio” Rovinj. Nakon par lijepih dana u odabranom društvu i jednog skupog restorana, vrijeme je za povratak u Dalmaciju.

“Ako zanemarimo kuglicu kajmaka od devet eura u jednom rovinjskom restoranu, bilo je lipo”, napisao je Luka.

Velik dio njegovih pratitelja složio se oko toga da je to iznimno visoka cijena za kajmak, ali dio njegovih pratitelja se dotaknuo i cijena u njegovu restoranu.

“Pa nisu ni u vašem restoranu cijene puno manje”, poručio mu je jedan pratitelj.

Podsjetimo, iako je Luka primarno glazbenik, i za sebe će uvijek to istaknuti kao prvo, ne bježi od činjenice da je kod njega ljubav prema kulinarstvu prisutna oduvijek.

“Otok Vis čarobno je mjesto i s razlogom ga nazivaju otokom sreće. Možda će zvučati kao klišej, ali zaista, Bog je ovdje odlučio napraviti raj koji se očituje kroz samu prirodu, nestvarne vale i boju mora, podmorje i okolne otoke kao što su Svetac i Biševo. Mentalitet ovdašnjih ljudi mi odgovara kao i ‘pomalo state of mind’ tako da sve više ovo mjesto doživljavam svojim domom”, rekao je jednom prilikom.

U Komiži Luka sada ima dva restorana

“Meni i jela kroje se zimi, u toplini mog zagrebačkog doma. Volim to raditi u miru, dati si mašti na volju, isprobavam razne kombinacije te komentiram s ostatkom ekipe. Osim kuhanja i isprobavanja kod kuće inspiraciju nalazim i na putovanjima gdje se susrećem s okusima i kombinacijama koje možda nikad ne bih spojio. Uživam otkrivati nova jela, mogućnosti su bezgranične”, rekao je u jednom intervjuu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari