NOVI DETALJI PICNIC2 FESTIVALA: U vrtu Palače ležaljke, posebne dekice i čaše na ispiranje!

U Rijeci će se po drugi put održati PICNIC – Festival craft piva i roštilja u organizaciji tvrtke “Beercoin” i produkciji “Boom Bar-a” iz Rijeke

Prošlogodišnje prvo izdanje ove manifestacije privuklo je preko 4000 ljubitelja piva i finih zalogaja a ove godine organizator najavljuje “Picnic na kvadrat”, dakle dvostruko bolju ponudu svega!

Za razliku od prošlogodišnja dva dana eventa, ove godine će festival trajati tri dana i to od 31. svibnja do 2. lipnja, na predivnom prostoru parka Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka – Guvernerove palače, a posjetiteljima će ponuditi uživanje u vrhunskom craft pivu te zalogajima u pripremi majstora roštilja.

Bit će to izvrstan spoja ambijenta i uživanja u pivu poznatih craft pivara te gastro delicijama, ali i u bogatom zabavnom programu, kao i ponudi posebno pripremljenoj za one koji nisu pivoljupci ali su svakako dobrodošli na Picnic.

Svoje sudjelovanje najavili su Pivovara Medvedgrad, 5th Element, Bura Brew, Zmajska pivovara, Hartera, Mas Plenum, Kabinet, Međimurski lepi dečki, Ludwig’s i Razum, a pivovare će nuditi oko 70 vrsta craft piva.

Za ljubitelje drugih tekućih okusa priprema se posebna ponuda whiskeya, ruma, gina, koktela na bazi gina, poznatog narančasto – crnog jelenkastog pića, ali i vina kojeg će predstavljati majstor enolog.

Naravno, osim pića, priprema se bogata gastro ponuda pa će se tako guštati u odličnim burgerima i kobasicama “by Ćakula”, pršutu i tartaru “Bar Bar-a” pommesu, štapićima od mozzarelle i rajčice, lopticama od piletine sa chilijem i pilećim krilcima McCain-a, fritulama, Nestle sladoledu, slushy cocktailima i vrhunskoj kavi.

Festival će se održavati tijekom navedenih dana, ulaz je sva tri dana slobodan, a program itekako bogat. Prvog će dana na pozornicu sjajni Techno Vikings, Whiteheads i DJ Bajo, drugog dana za vrhunsku atmosferu su zaduženi Mind Spot, (Ne)normalni Balašević Tribute Band i DJ Bajo, dok će trećeg dana nastupiti Coffee Shop Acoustic i DJ Dog.

Osim lani predstavljenog originalnog sredstva plaćanja – Beercoina, posebnosti su postavljanje ležaljki u prostoru eventa, mogućnost kupnje posebnih dekica za sjedenje na travi, kupnja čaše koja ostaje u trajnom vlasništvu ali koju ćete moći ispirati na posebnim isperivačima postavljenim na festivalu, a organizator najavljuje još zanimljivosti i iznenađenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari