Jeste li fan mega popularne serije Igra prijestolja? Ako je odgovor da, onda je ovo vijest za vas!

Ako pogodite kraj finalne epizode Igre prijestolja, možete osvojiti putovanje u trajanju od 7 dana za dvije osobe

Jeste li fan mega popularne serije Igra prijestolja? Znate što će se dogoditi u narednim epizodama? Jeste li uvijek u pravu i pogađate što će se dogoditi u posljednjoj epizodi? Ako je odgovor na ova pitanja DA, onda je ovo odlična vijest za vas.

Ako pogodite kraj finalne epizode Igre prijestolja, možete osvojiti putovanje u trajanju od 7 dana za dvije osobe. Destinacija – 3 noćenja u Splitu i 4 noćenja u Dubrovniku. Smještaj u hotelu s pet zvjezdica s uključenim doručkom, ture po lokacijama na kojima se snimala serija, izlet do Hvara i Visa i sve to s uključenim transferom.

Više detalja o nagradnoj igri pogledajte OVDJE.

Ova legendarna serija snimala se na nekoliko lokacija u Hrvatskoj, a to iz godine u godinu privlači sve više turista. Ako imate svoju viziju za posljednju epizodu Igre prijestolja, prijavite se na ovu nagradnu igru do 5. svibnja i možda baš vi osvojite ovo putovanje iz snova.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari