PRVE FOTOGRAFIJE

Ovo će biti hit, vjerujte! Nova Dacia Sandero stiže potpuno drugačija, nikad modernija

Sandero je bestseler koji je od 2017. godine najprodavaniji osobni automobil privatnim kupcima u Europi
Dacia je s dvije službene fotografije pokazala izgled treće generacije modela Sandero i Sandero Stepway, potpuno novog dizajna.

Ove modernije verzije vjerno prenose duh svojih prethodnika. Uz uvijek nenadmašnu cijenu i kompaktne vanjske dimenzije, novi modeli nude suvremeniju, bogatiju opremu i više svestranosti, zadržavajući pritom svoje temeljne vrijednosti, a to su jednostavnost i pouzdanost.

Danas se više nego ikad ponuda vozila Dacia savršeno podudara s očekivanjima kupaca kojih je sve više i čije se mišljenje sve više uzima u obzir. Počevši od samo jednog modela koji se proširio u cjelovitu i raznoliku paletu modela, Dacia već 15 godina stremi naprijed i širi gamu.

Sandero je postao poznati model i bestseler te je od 2017. godine najprodavanije osobno vozilo privatnim kupcima u Europi.

Tijekom 15 godina marka Dacia se u automobilskoj industriji nametnula kao predvodnik pokreta. Radi se o vrhunskoj marki koja stvara osjećaj povezanosti. Marka je to čija ponuda danas poprima još jednu dodatnu dimenziju s 2 nova modela koja su modernizirana, ali ipak usredotočena na ono što je našim kupcima važno.

Novi Sandero zahvaljujući posebno naglašenom zadnjem kraju i lukovima kotača, odiše snažnom osobnošću i ostavlja dojam robusnosti.

Silueta mu je pak elegantnija zahvaljujući vjetrobranskom staklu s većim nagibom, nižem krovu, fluidnoj krovnoj liniji i radio anteni postavljenoj na kraju krova. Unatoč nepromijenjenoj visini podvozja. Novi Sandero djeluje kao da je niži i da čvršće stoji na kotačima, što je postignuto zahvaljujući proširenom tragu kotača i kotačima u ravnini karoserije.

S povišenim podvozjem Sandero Stepway postaje svestrani pustolov Dacijine palete modela.

Upečatljiv dizajn vanjskog dijela ovog vozila poziva na bijeg i avanturu. Novi Sandero Stepway dodatno naglašava imidž i obilježja crossover vozila snažnijim isticanjem različitosti u odnosu na Novi Sandero.

Na prednjem dijelu odmah u oko upada prepoznatljiv, rebrasti i obliji poklopac motora, kromirani logotip Stepway na prednjoj maski i istaknuta krilca iznad svjetala za maglu. Prednja i stražnja svjetla premijerno otkrivaju novi svjetlosni potpis marke Dacia u obliku slova Y. Upravo zahvaljujući takvim svjetlima ova treća generacija odiše snažnim identitetom. I sprijeda i straga vodoravna linija povezuje dva svjetla i ulazi u njihove okvire čime se vozila vizualno proširuju.

Nova generacija Sandera ponovo nudi više domišljatih rješenja, dostupnost većem broju ljudi i zadržavanje tipičnih obilježja marke Dacia. Strpjet ćemo se do 29. rujna kada će biti održana premijera Sandera i kad će biti poznati svi detalji.

Foto: Dacia

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari