PRVE FOTOGRAFIJE

Ovo će biti hit, vjerujte! Nova Dacia Sandero stiže potpuno drugačija, nikad modernija

Idi na originalni članak
Sandero je bestseler koji je od 2017. godine najprodavaniji osobni automobil privatnim kupcima u Europi
Dacia je s dvije službene fotografije pokazala izgled treće generacije modela Sandero i Sandero Stepway, potpuno novog dizajna.

Ove modernije verzije vjerno prenose duh svojih prethodnika. Uz uvijek nenadmašnu cijenu i kompaktne vanjske dimenzije, novi modeli nude suvremeniju, bogatiju opremu i više svestranosti, zadržavajući pritom svoje temeljne vrijednosti, a to su jednostavnost i pouzdanost.

Oglas

Danas se više nego ikad ponuda vozila Dacia savršeno podudara s očekivanjima kupaca kojih je sve više i čije se mišljenje sve više uzima u obzir. Počevši od samo jednog modela koji se proširio u cjelovitu i raznoliku paletu modela, Dacia već 15 godina stremi naprijed i širi gamu.

Sandero je postao poznati model i bestseler te je od 2017. godine najprodavanije osobno vozilo privatnim kupcima u Europi.

Tijekom 15 godina marka Dacia se u automobilskoj industriji nametnula kao predvodnik pokreta. Radi se o vrhunskoj marki koja stvara osjećaj povezanosti. Marka je to čija ponuda danas poprima još jednu dodatnu dimenziju s 2 nova modela koja su modernizirana, ali ipak usredotočena na ono što je našim kupcima važno.

Novi Sandero zahvaljujući posebno naglašenom zadnjem kraju i lukovima kotača, odiše snažnom osobnošću i ostavlja dojam robusnosti.

Silueta mu je pak elegantnija zahvaljujući vjetrobranskom staklu s većim nagibom, nižem krovu, fluidnoj krovnoj liniji i radio anteni postavljenoj na kraju krova. Unatoč nepromijenjenoj visini podvozja. Novi Sandero djeluje kao da je niži i da čvršće stoji na kotačima, što je postignuto zahvaljujući proširenom tragu kotača i kotačima u ravnini karoserije.

S povišenim podvozjem Sandero Stepway postaje svestrani pustolov Dacijine palete modela.

Upečatljiv dizajn vanjskog dijela ovog vozila poziva na bijeg i avanturu. Novi Sandero Stepway dodatno naglašava imidž i obilježja crossover vozila snažnijim isticanjem različitosti u odnosu na Novi Sandero.

Na prednjem dijelu odmah u oko upada prepoznatljiv, rebrasti i obliji poklopac motora, kromirani logotip Stepway na prednjoj maski i istaknuta krilca iznad svjetala za maglu. Prednja i stražnja svjetla premijerno otkrivaju novi svjetlosni potpis marke Dacia u obliku slova Y. Upravo zahvaljujući takvim svjetlima ova treća generacija odiše snažnim identitetom. I sprijeda i straga vodoravna linija povezuje dva svjetla i ulazi u njihove okvire čime se vozila vizualno proširuju.

Nova generacija Sandera ponovo nudi više domišljatih rješenja, dostupnost većem broju ljudi i zadržavanje tipičnih obilježja marke Dacia. Strpjet ćemo se do 29. rujna kada će biti održana premijera Sandera i kad će biti poznati svi detalji.

Foto: Dacia
Exit mobile version