CIJENA? 'PRAVA SITNICA'...

Ovo je novi automobil tvrtke Bugatti Rimac: Izgleda kao Batmobile, svi primjerci već rasprodani!

Svi su primjerci već rasprodani, a Rimac je sam objavio da trenutno nije moguće kupiti niti jedan Bugatti

Tvrtka Bugatti Rimac predstavila je svoj prvi model automobila u petak na Tjednu automobila u gradu Montereyju u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Model naziva Bugatti W16 Mistral košta pet milijuna eura, a Rimac je najavio da će ih napraviti točno 99.

“Automobil smo tijekom proteklih tjedana pokazali vlasnicima drugih Bugattija i toliko ih je oduševio da je već rasprodan. Bugatti je, stoga, ponovno rasprodan. Danas ne možete naručiti nijedan novi Bugatti. Proizvodi kapaciteti popunjeni su do kraja 2025. godine. Čestitam kompletnom timu na ovom postignuću”, napisao je Mate Rimac na svom Facebook profilu.

Dodao je i da će ovo biti posljednji Bugatti “bez elektrifikacije”, jer se kompanija nakon toga prebacuje u potpunosti na izradu hibrida.

Na Facebook stranici Bugattija rekli su nešto više i o samom imenu, kojeg je dobio po vjetru koji puše na jugu Francuske, Mistralu. Automobil je kabriolet, bez čvrstog krova, a imat će motor od 1600 konjskih snaga, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari