POKLON VREĆA

Video | PA KAKO?! Djed Mraz djeci u Hrvatskoj podijelio – eksplicitne stripove!

Očito je vrlo komplicirano sastaviti darove za djecu jer uvijek imamo neki gaf

Darovi za djecu. Čovjek bi rekao da nema lakšeg zadatka za političara, ali u Hrvatskoj je to očito prekompliciran podvig. Sjećate se imali smo onu bizarnu situaciju s bivšom ministricom Murganić kad je darove namijenjene za potrebitu djecu, dijelila u privatnom vrtiću.

Oporba je čak tada tražila njenu ostavku zbog toga. Pa smo imali megaaferu srpske čokoladice. Kad je bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Dubrovniku djeci podijelila čokolade iz jedne srpske tvornice zbog čega su se neki roditelji žestoko pobunili, a ona se kasnije ispričala i obećala da se to neće ponoviti.

E sad imamo novi hit iz Općine Brodski Stupnik. Djed Mraz je 200-tinjak djece na lokalnom Adventu podijelio paketiće sa slatkišima uz prigodnu slikovnicu.

A slikovnica je, uglavnom prepuna poprilično eksplicitnih crteža. Naime, radi se o porno stripu iz 1998. godine u kojem junakinja Navi putuje kroz svemirske avanture i susreće se sa svakakvim, izazovnim situacijama. Sve su to otkrile kolege s portala SB Online. Još uvijek je potpuno nejasno kako je tako nešto završilo u Brodskom Stupniku, ali na službenim Facebook stranicama općine brzo je stigla isprika.

“Općina Brodski Stupnik se ispričava roditeljima i djeci što su se u pojedinim paketićima Djeda Božićnjaka nalazile slikovnice (stripovi) neprimjerenog sadržaja djeci tog uzrasta”, stoji u objavi.

Više pogledajte u prilogu: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj