POKLON VREĆA

Video |PA KAKO?! Djed Mraz djeci u Hrvatskoj podijelio – eksplicitne stripove!

Idi na originalni članak

Očito je vrlo komplicirano sastaviti darove za djecu jer uvijek imamo neki gaf

Oglas

Darovi za djecu. Čovjek bi rekao da nema lakšeg zadatka za političara, ali u Hrvatskoj je to očito prekompliciran podvig. Sjećate se imali smo onu bizarnu situaciju s bivšom ministricom Murganić kad je darove namijenjene za potrebitu djecu, dijelila u privatnom vrtiću.

Oporba je čak tada tražila njenu ostavku zbog toga. Pa smo imali megaaferu srpske čokoladice. Kad je bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Dubrovniku djeci podijelila čokolade iz jedne srpske tvornice zbog čega su se neki roditelji žestoko pobunili, a ona se kasnije ispričala i obećala da se to neće ponoviti.

E sad imamo novi hit iz Općine Brodski Stupnik. Djed Mraz je 200-tinjak djece na lokalnom Adventu podijelio paketiće sa slatkišima uz prigodnu slikovnicu.

A slikovnica je, uglavnom prepuna poprilično eksplicitnih crteža. Naime, radi se o porno stripu iz 1998. godine u kojem junakinja Navi putuje kroz svemirske avanture i susreće se sa svakakvim, izazovnim situacijama. Sve su to otkrile kolege s portala SB Online. Još uvijek je potpuno nejasno kako je tako nešto završilo u Brodskom Stupniku, ali na službenim Facebook stranicama općine brzo je stigla isprika.

“Općina Brodski Stupnik se ispričava roditeljima i djeci što su se u pojedinim paketićima Djeda Božićnjaka nalazile slikovnice (stripovi) neprimjerenog sadržaja djeci tog uzrasta”, stoji u objavi.

Više pogledajte u prilogu: 

Exit mobile version