POGREŠKE U KREVETU

Partner nikako da pogodi što vam paše? Evo kako od njega učiniti mahera bez isticanja da je seks loš

Bilo da misli samo na sebe ili griješi u koracima, uz ove savjete možete ga podučiti, a da ga pritom ne povrijedite

Loš seks ne bi smio biti tabu tema. Štoviše, svi se parovi susreću s usponima i padovima u krevetu,ali što poduzeti kada seksualni život krene nizbrdo ili ako ste s novim partnerom koji još ne poznaje vaše navike i preferencije?

Seksualna terapeutkinja Sari Cooper za Cosmopolitan je izdvojila nekoliko najčešćih pogrešaka zbog kojih se nakon seksa možete osjećati nezadovoljeno, kao i savjete kako ispraviti svaku od njih.

Oralni seks

Možda je vaš partner u seksu (gotovo) savršen, ali ne posvećuje dovoljno vremena predigri ili mu oralni seks jednostavno nije jača strana. Ako je to i vaš slučaj, pokušajte ga pokretima ili usmenim “putokazima” usmjeriti na prave točke. Pretvarate li se da vam je dobro, štetite samo sebi, jer će i sljedeći put biti isto.

Ako, pak, izbjegava oralni seks, dajte mu do znanja kako je takva vrsta užitka jednako važna vama kao i njemu. U takvoj situaciji dobar je izbor poza 69 zato što oba partnera ravnopravno uživaju.

[iframe src=”https://giphy.com/embed/tFfJVY52hz0kM” width=”480″ height=”271″ frameBorder=”0″ class=”giphy-embed” allowFullScreen

Ne odustaje od misionarskog položaja

Ako vaš partner ne ide dalje od misionarskoga položaja, probajte ga potaknuti na način da mu pokažete neki erotski film ili započnete s vrućim igricama. Poker na skidanje, vezanje ili igranje uloga razbuktat će strasti u krevetu.

Ima li problema s brzinom, što može ponekad biti bolno, usporite ga tako da mu to jednostavno kažete ili stavite ruke na njegove kukove i pokažite mu kako vam odgovara. Vi određujete tempo. Ako mu se to ne sviđa, jednostavno zamijenite položaj tako da ste vi gore.

Misli samo na sebe

Nemojte njegovu usmjerenost na svoj užitak zamijeniti za sebičnost. Muškarcima samo treba pokazati da će vaš orgazam povećati i njegov užitak. U tome vam može pomoći dulja predigra, pa će seks biti intenzivniji, a vi ćete lakše postići vrhunac.

[iframe src=”https://giphy.com/embed/dImKd0zOtAqCQ” width=”478″ height=”480″ frameBorder=”0″ class=”giphy-embed” allowFullScreen

Pogreške u koracima

Iako je gotovo savršen, ljubljenje mu nije jača strana. No, i za to ima rješenja. Prilagodite se jedno drugomu, dajte mu do znanja kako vam odgovara, nježno ili grubo. Što dulje trenirate, to ćete biti bolji.

Usredotočen je samo na grudi

Svu njegovu pažnju privlače vaše grudi, no ako je on previše grub, zauzmite poziciju u kojoj ste vi gore i pokažite mu kako želite da vas dira. Uzmite njegove ruke i stavite ih na svoje grudi te sami odredite tempo.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views