ZANIMLJIVO DOGAĐANJE

PEĆINE Krešimir Mišak družit će se s posjetiteljima kultnog bara na plaži Grčevo

Foto: Riportal - Pixsell

“Malo ćemo pričati, malo svirati”, najavljuju iz Pajol bara

Krešimir Mišak, hrvatski novinar koji se bavi graničnim područjima ljudskog znanja ali i rock-glazbenik te pisac znanstvene fantastike družit će se u četvrtak 3. lipnja od 18.30 sati s posjetiteljima kultnog bara Pajol na plaži Grčevo

Mišak, voditelj emisije “Na rubu znanosti”, govorit će na temu “Transhumanizma” koju najavljuje kao “ideologiju o nadmašivanju čovjekovih mogućnosti stapanjem sa strojnom inteligencijom, ali i pokušaju pronalaska besmrtnosti.

“Malo ćemo pričati, malo svirati”, najavljuju iz Pajol bara koji je poznat po tome što u događaju možete sudjelovati i – kupajući se u moru! Ako ste dovoljno hrabri, naravno…

Podsjetimo, Krešimir Mišak (Zagreb, 1972.) je još 1988. radio u Obrazovnom i dječjem programu Hrvatskoga radija, a od 2002. na Hrvatskoj televiziji uređuje i vodi emisiju Na rubu znanosti.

Za svoje znanstvenofantastične priče dvaput je dobio nagradu SFERA. Autor je devet knjiga, a s grupom Hakuna Matata objavio je pet albuma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari