SJAJNA IZVEDBA

Video | POGLEDAJTE OVO! Video riječkih plesača K2K podijelila i legendarna Missy Elliott!

„This is actually AMAZING“, napisala je poznata glazbenica

Riječke plesačice i plesače iz Plesnog centra K2K jučer je iznenadila i pozitivno šokirala obavijest na službenom Instagramu profilu K2K-a da je legendarna Missy Elliott u sklopu #cooloffchallenge-a reagirala na video „Cool off“ u izvedbi natjecateljskog ansambla Plesnog centra K2K i u koreografiji umjetničke direktorice K2K-a Kristine Paunovski.

Podsjetimo, “Cool off” je koreografija koja je na natjecanjima Dance Fest u Novom Sadu i Lukec open u Brežicama krajem 2019. godine osvojila zlato u kategoriji contemporary/modern grupa seniori.

Još više su se razveselili kada je isti video podijelila uz komentar – „This is actually AMAZING“!

Kako živimo u vremenu društvenih mreža, „lajkova“ i „šerova“, ovo puno znači i koreografkinji i plesačima u videu. A oni su: Katja Butković, Lana Ćurčić, Jana Budiša, Jana Jakšić, Ema Ištuk, Mateo Babić, Klara Tomljanović i Kristina Paunovski.

„Ova koreografija je započela svoje nastajanje odmah u rujnu 2019. čim je pjesma objavljena, a pošto jako volim hip hop i r’n’b glazbu a izražavam se primarno kroz contemporary plesni izričaj, tako je nastala ideja da spojim te dvije stvari u jedno. Koreografija je rađena za natjecateljski ansambl i bilo je doista izazovno miješati taj glazbeni žanr sa plesnim vokabularom, a s druge strane užitak jer mi je glazba dopuštala da se izrazim i kroz vizualni identitet”, kaže ovom prigodom Kristina.

“Ovo je lijepo osvježenje u trenutno teškoj situaciji, u vremenu kada nam nakon izolacije i zatvaranja plesnih centara diljem zemlje još uvijek nije dozvoljeno raditi te smo s ostalim kolegama ostali zaboravljeni od strane nadležnih instituacija. Ova sitnica nam donosi snagu i želju da se što prije vratimo u dvoranu i da nam se dopusti da radimo ono što najviše volimo, a to je ples.”, dodala je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari