EUROJACKPOT IDE U DEŽELU

Pogođen Eurojackpot od 83 milijuna kuna, slavlje u susjedstvu!

Od 25. ožujka najveći nagradni dobitak Eurojackpota raste na 120 milijuna eura, uvodi se izvlačenje utorkom, a mali bubanj će imati 12 kuglica

Četvrto kolo Eurojackpota bilo je sretno za igrača iz susjedne nam Slovenije. On je zaokružio brojeve 5, 21, 23, 29, 35 – 7, 9, koji su mu donijeli dobitak od 83.803.525,72 kuna.

Sljedeće kolo Eurojackpota donosi glavni zgoditak od 75 milijuna kuna, a s obzirom da ova igra slavi 10. rođendan, uvode se i brojne promjene.

Hrvatska lutrija je tako priopćila da se maksimalni iznos glavnog dobitka povećava s 90 na 120 milijuna eura! Uz to, uvodi se i još jedno izvlačenje tjedno, pa će svi moći okušati svoju sreću i utorkom. Novost je i to što će se broj kuglica u malom bubnju povećati na 12. Prvo izvlačenje po novim pravilima održat će se u petak 25. ožujka.

“Prošla je godina bila je rekordna po broju osvojenih Eurojackpotova, a u 17 izvlačenja u kojima je osvojen glavni dobitak, slavilo je 19 dobitnika – devet iz Njemačke, po dva iz Švedske, Poljske, Finske i Danske te jedan Španjolac i Mađar. U ovih 10 godina Eurojackpot je ukupno pogođen 94 puta, a igrači diljem Europe osvojili su više od 9,3 milijardi eura”, piše Hrvatska lutrija.

Hrvati imali sreće

Inače, Eurojackpot se igra u 18 europskih zemalja, a Hrvatska se igri pridružila u siječnju 2013., svega 10 mjeseci nakon prvog izvlačenja u Europi.

“Sreće su u prošloj godini imali i Hrvati, a isplaćeni su im Eurojackpot dobici vrijedni 43.130.572,37 kn. Čak pet puta ih je dijelio samo jedan broj od glavnog dobitka, a uz pet dobitaka 5+1, osvojen je i jedan dobitak petice. Ukupna vrijednost tih dobitaka iznosila je gotovo 14 milijuna kuna, a od njih šest čak tri su osvojena tijekom prosinca. Najveći od njih od 5.371.269,04 kuna odigran je na internetu, a taj sretni kanal prodaje donio je sreću i na sam Badnjak. Tada su osvojena još dva dobitka 5+1 vrijedna po 1,6 milijuna kuna, a osim igrača koji je odigrao na internetu, slavio je i igrač iz Samobora”, otkrili su iz Hrvatske lutrije.

Rekordnih 131 milijun kuna

I prošloga je tjedna jedan Hrvat bio sretne ruke. Odigrao je kombinaciju na internetu, pogodio 5+0 i osvojio 889.048,10 kuna. Iz Hrvatske lutrije su ovu prigodu iskoristili i da se prisjete najvećeg pojedinačnog dobitka u Lijepoj Našoj.

“Riječ je o igračici iz Zagreba koja je sreću potražila putem interneta i to dvije minute prije zaključenja uplate. Iako joj je prva namjera bila odigrati Loto 7/39, odabrala je Eurojackpot jer je bio petak, a tog je sretnog dana 10. siječnja 2014. godine brojeve birala slučajnim odabirom, bez ikakvog značenja. Listić koji je uplatila donio joj je više od 131 milijun kuna što je i dalje najveći pojedinačni dobitak ikad osvojen u Hrvatskoj”, napominju iz HL-a te pozivaju igrače da zaigraju Eurojackpot po novim pravilima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari