POSEBNA PONUDA DO KRAJA VELJAČE

Poliklinika Primari proširuje svoj tim s dva renomirana stručnjaka: Fokus na vrhunskoj zdravstvenoj skrbi!

U cilju poboljšanja kvalitete zdravstvene skrbi te pružanja vrhunskih usluga, Poliklinika Primari angažirala je nove iskusne stručnjake u području kardiologije i gastroenterologije

Bolesti srca i krvnih žila su vodeći uzrok smrti i invaliditeta u svijetu. Zbog velikog broja ljudi koji od njih obolijevaju predstavljaju velik javnozdravstveni problem.

Poznata Poliklinika Primari sustavno radi na otkrivanju, suzbijanju i liječenju bolesti srca i krvnih žila. S ciljem daljnjeg unaprjeđenja kvalitete zdravstvene skrbi i pružanja zdravstvene usluge, stručnom timu kardiologije pridružio se novi član – izv.prof.dr.sc. Bojan Miletić, dr.med., iskusni kardiolog s bogatim znanjem i stručnim iskustvom.

Bojan Miletić: Izuzetna mi je čast pridružiti se medicinskom timu Poliklinike Primari

„ Izuzetna mi je čast pridružiti se medicinskom timu koji provodi najnovije metode liječenja i ide u korak s najnovijim trendovima u medicini. Kroz godine iskustva u kardiologiji, uvijek sam težio suradnji s vrhunskim kolegama kako bismo zajedno ostvarili najbolje rezultate za naše pacijente. Vidim da ovdje dijelimo tu istu viziju, te sam siguran da ćemo zajedno postići izvanredne rezultate i unaprijediti kvalitetu života onih koji nam se obrate u potrazi za zdravljem srca. “ – istaknuo je Bojan Miletić, specijalist interne medicine i subspecijalist kardiologije.

Preventivno djelovanje ključno je u borbi protiv kardiovaskularnih bolesti. Za sve osobe koje imaju čimbenike rizika za obolijevanje od kardiovaskularnih bolesti potreban je pravovremeni kardiološki pregled, a sukladno njemu i eventualna daljnja kardiološka obrada.

Čimbenici rizika za razvoj kardiovaskularnih bolesti

Postoje brojni čimbenici rizika za razvoj kardiovaskularnih bolesti.

„Čimbenici rizika za razvoj kardiovaskularnih bolesti su pušenje, nedovoljna tjelesna aktivnost, nepravilna prehrana, povišeni krvni tlak, povišene vrijednosti kolesterola u krvi, povišena vrijednost glukoze u krvi, prekomjerna tjelesna težina, genetsko nasljeđe, manjak sna, povećana konzumacija alkohola i povišena razina stresa, a rizik za kardiovaskularne bolesti raste s dobi te je češći kod muškaraca. “ – objasnila je Tatjana Zekić Varljen, specijalistica interne medicine i subspecijalistica kardiologije Poliklinike Primari Medical Excellence Group.

Timu Poliklinike Primari nedavno se pridružila i dr. sc. Brankica Mijandrušić Sinčić, dr. med.

Dr. Sinčić specijalistica je interne medicine, uži specijalist iz područja gastroenterologije i hepatologije, te subspecijalistica iz gastroenterologije i hepatologije Europskog borda za gastroenterologiju i hepatologiju (FEBGH).

Njezino glavno područje rada obuhvaća kronične upalne bolesti crijeva, među kojima su Crohnova bolest, ulcerozni kolitis i celijakija. Njezin profesionalni doprinos i stručnost u području gastroenterologije i hepatologije čine je neizostavnim članom medicinske zajednice u Rijeci i šire.

Poliklinika Primari u centru Rijeke nudi razne preglede i pretrage

Poliklinika Primari Medical Excellence Group na adresi Prolaz M.K. Kozulić 1. u centru Rijeke (Centar Zagrad) nudi razne preglede i pretrage u području kardiologije i gastroenterologije, kao i urologije i ortopedije, koji se mogu obaviti bez čekanja. U svom radu koriste najsuvremeniju medicinsku opremu koja osigurava precizne dijagnoze i učinkovite tretmane.

Pridruživanje novih stručnjaka, poput dr. sc. Brankice Mijandrušić Sinčić, dr. med., i izv.prof.dr.sc. Bojan Miletić, dr.med. Poliklinici Primari predstavlja značajan korak u jačanju tima vrhunskih stručnjaka posvećenih pružanju najbolje moguće zdravstvene skrbi pacijentima. Ova stručna pojačanja ne samo da donose bogato iskustvo i znanje u područjima gastroenterologije i kardiologije, već i dodatno unapređuju kapacitete Poliklinike.

Posebna ponuda do kraja veljače!

Poliklinika Primari želi vam omogućiti vrhunsku zdravstvenu skrb uz dodatne pogodnosti. Za narudžbe do kraja veljače na sve internističke djelatnosti, uključujući kardiologiju i gastroenterologiju, ostvarujete 20% popusta!

Javite se vrhunskim stručnjacima

Javite se vrhunskim stručnjacima Poliklinike Primari i obavite pregled brzo, jednostavno i bez čekanja. Nazovite na broj 051 500 001 ili pošaljite upit na primari@primari.hr.

Više informacija o Poliklinici možete pronaći na stranicama www.primari.hr

Osigurajte si vrhunsku zdravstvenu skrb u Poliklinici Primari – Mi smo partneri vašeg zdravlja!

(promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari