POMOZITE AKO MOŽETE: Matija je donedavno živio život punim plućima, a onda je stigla dijagnoza – zloćudni tumor…

Sve do srpnja ove godine Matija Raos je bio zdrav, aktivan, vrijedan i živio je život punim plućima. A onda se gotovo preko noći njegov život promijenio

Sredinom ljeta suočio se s dijagnozom zloćudnog tumora. Početkom svibnja pojavili su se prvi simptomi: blage probavne promjene i povremena bol koja je s vremenom postajala agresivnija. U bolnici Sveti Duh odrađena mu je biopsija, a nakon jednomjesečnih intervencija i pretraga Matija je premješten na onkološki odjel KBC Rebro, gdje su doktori dovršili pretrage i počeli provoditi terapiju.

U idućim tjednima Matiju čekaju novi ciklusi kemoterapije i brojne pretrage, koje su ga osim zdravstveno, iscrpile i financijski. Zbog dodatnih komplikacija s probavnim sustavom, Matija uopće ne može jesti, osim intravenozno, te do daljnjega mora biti pod stalnim lječničkim nadzorom, ne može napustiti bolnicu i nažalost nije u mogućnosti stvarati nove prihode.

https://www.facebook.com/560442828/posts/10155671990897829/

Uz klasično liječenje, nužna mu je i dodatna, izrazito skupa terapija. Zbog toga je Matiji u ovoj situaciji ključna podrška i prisutnost najuže obitelji.

Matija svima unaprijed zahvaljuje na pomoći, moli za mir kako bi njegov oporavak bio što uspješniji te da se sva komunikacija usmjeri na broj telefona: 091 1946 604 (Šimun Miloš), 097 6815 068 (mama Marija).

https://www.facebook.com/RaosMatija/posts/10155674585467829

Pomoći mu možete i na stranici Generosity preko koje skuplja donacije za svoje liječenje.
Vijesti.hr
Foto: Facebook (Dario Belić)

 

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari