Poučno i vrlo korisno, u Opatiji organiziraju tečajeve stranih jezika za privatne iznajmljivače

27.05.2018., Dubrovnik - Ilustracija za apartman. Tala s oznakom i kategorizacijom objekta za iznajmljivanje. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Turistička zajednica grada Opatija u suradnji s Udrugom obiteljskog smještaja grada Opatije te Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu nastavlja s tečajevima stranih jezika

Tečajevi su namijenjeni privatnim iznajmljivačima na svom području. Cilj edukacije je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača, što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Tečaj engleskog jezika u trajanju od 20 školskih sati održat će se u razdoblju od 20. veljače do 31. ožujka 2020. godine u prostorijama Ville Antonio u Opatiji. Voditeljica tečaja je dr.sc. Brigita Bosnar Valković s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Za sudjelovanje na istome potrebno se prijaviti putem e-maila: obiteljski.smjestaj@gmail.com.

Turistička zajednica grada Opatija je pokrovitelj edukacija, čime je osigurano da edukacija bude besplatna za zainteresirane privatne iznajmljivače s područja TZ grada Opatija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari