Dizajnerica nakita Iva Bruketa Riječankama i Riječanima predstavila svoju novu kolekciju

U subotu 8. veljače u Caffe bar & Shop Garibaldi u nazočnosti mnogobrojnih Riječanki održano je Infinity druženje

Dizajnerica nakita Iva Bruketa predstavila je svoju novu kolekciju nakita.

Iva je poznata i izvan Rijeke, a posebno je ponosna na to što je za Miss Hrvatske 2019., divnu Katarinu Mamić, izradila nakit za svjetski izbor ljepote u Londonu.

Osim toga Infinity nakit nose mnogobrojne dame, što Ivu potiče da svakodnevno radi na svom usavršavanju i izradi noviteta.

Radi se o prepoznatljivom brendu nakita gdje se posebno ističu ogrlice Tramuntana i Aurora.

Riječ je isključivo o ručnom radu.

Druženje je bilo popraćeno glazbenim notama riječkog glazbenika Borisa Matešića. Poseban užitak bila je čaša pjenušca za sve uzvanike koji se je izvrsno slagao  sa slatkim zalogajima domaćina  Caffe bar & shop Garibaldi.

Uz Ivu bile su njezine prijateljice i suradnice Ivana Perić (ambasadorica brenda), Sandra Gregorović, Sandra Brkljačić i Lorena Basara Zupčić. Bila je to prilika da  uz čašicu razgovora Iva otkrije sve posebnosti izrade svog nakita.

Cijelo druženje obilježeno je blicanjem fotoaparata čime su stvorene uspomene na koje će se nadovezati svi daljnji projekti koje priprema Infinity tim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari