ČESTITKE!

Premijer Plenković dobio sina! Već je poznato i ime dječaka

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković dobio je treće dijete, dječaka Ivana. Ana Maslać Plenković malenog je na svijet donijela u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Premijer Andrej Plenković dobio je sina. Dječaka je njegova supruga Ana Maslać Plenković rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Jutarnji list piše da se dječak zove Ivan. Maleni je treće dijete u obitelji para Plenković – roditelji su i dječaka Maria te djevojčice Mile.

RTL.hr ekskluzivno je donio vijest o trudnoći Ane Maslać Plenković početkom veljače, a nakon te objave stigla je i službena potvrda iz ureda premijera.

“S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji. Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće.Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece”, objavljeno je tad.

Andrej Plenković inače je prvi hrvatski premijer koji je na toj poziciji dobio dijete. Naime, kada je 2017. godine rođena njegova Mila, Plenković je obnašao dužnost šefa Vlade. Tada su mu na prinovi čestitali i politički oponenti, nitko nije ostao imun na sretne fotografije Andreja Plenkovića ispred Petrove bolnice. Prije negoli je dobio Milu, premijer je sa suprugom Anom dobio i sina. Mario je rođen 2014. godine, a ime je dobio po svom djedu, poznatom komunikologu, dok je Mila, možemo pretpostaviti, ime dobila po svojoj baki – majci premijerove supruge. Te 2014. godine su se, inače, Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković odlučili i vjenčati.

Ne zna se puno o ženi koja je osvojila srce HDZ-ovog čelnika, no zna se da dolazi iz Dubrovnika te da je, baš kao suprug, diplomirala na Pravnom fakultetu, piše RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari