DRAGE ŽENE

Priuštite sebi tretman koji će vas pomladiti, osvježiti i napuniti energijom

U samom centru Opatije, na adresi Vladimira Nazora 1, u hotelu Paris smjestio se kozmetički i frizerski salon “Beauty boutique MJP” koji je svoja vrata zainteresiranoj klijenteli otvorio početkom srpnja ove godine.

Vlasnica i voditeljica salona mag. pharm. Mia Josić Pletikosa zajedno sa svojim timom na toj lokaciji pruža vrhunsku i profesionalnu uslugu, uz modernu tehnologiju za uljepšavanje i njegu lica, tijela i kose.

Ideja kojom se vodila vlasnica bila je objediniti sve beauty usluge: solarij, uljepšavanje noktiju, frizure, tretmane mršavljenja, njegu lica itd… kako bi (pre)zaposlena žena u jednom dolasku mogla obaviti sve na jednom mjestu.

Stoga, drage dame, odvojite malo vremena za sebe i prepustite se profesionalnim rukama kozmetičarki salona “Beauty boutique MJP”, te si priuštite moderni tretman koji će vas pomladiti, osvježiti i napuniti pozitivnom energijom.

Bogatu ponudu usluga, kao i njihov cjenik, te link putem kojeg možete rezervirati svoj termin u “Beauty boutique MJP” možete pronaći na Zoyya aplikaciji.

Kako bi potaknuli vaš dolazak na tretman(e), u opatijskom salonu su se odlučili tijekom mjeseca studenoga dati popust na OxyGeneo tretman lica, koji će umjesto 100 eura na akciji biti samo 60 eura.

Također će produžiti akciju feniranja poluduge kose za samo 7 eura i duge kose 10 eura, dok će laserska epilacija nogu, umjesto 149 eura, biti samo 90 eura po tretmanu, a ruku samo 60 eura (umjesto 100 eura).

I za kraj istaknimo specijalnu ponudu paketa mršavljenja: 4x kavitacija (odabrane zone), 4x limfna drenaža, 2xRF (odabrane zone) koji će umjesto 600 eura koštati samo 80 eura. Visokokvalitetne usluge za prihvatljive cijene, složit ćete se, zar ne?

Napravite online rezervaciju već sada putem linka: https://app.zoyya.com/naewo/1346

Radno vrijeme “Beauty boutique MJP” je od ponedjeljka do petka od 8-20 sati te subotom od 8-15 sati (nedjeljom zatvoreno), a sve aktualne novosti o salonu možete pratiti putem društvenih mreža Facebooka i Instagrama.

Sponzorirani članak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari