TU JE I DODATNA POGODNOST

Wolt lansirao uslugu WOLT+ za neograničen broj besplatnih dostava

Wolt Hrvatska, vodeća digitalna platforma za dostavu, lansirala je novu uslugu Wolt+ kojom korisnicima osigurava besplatnu dostavu uz mogućnost besplatnog otkazivanja, a onima koji osobno preuzmu svoju narudžbu u odabranom restoranu ili trgovini vraća 5% vrijednosti preuzete narudžbe.

Wolt+ usluga uz mjesečnu pretplatu od samo 2.99€ korisnicima platforme donosi neograničen broj besplatnih dostava iz najboljih restorana i trgovina unutar definirane zone uz brojne ekskluzivne ponude.

Minimalna narudžba za dostave iz restorana pritom iznosi 8.50€ te 20€ za narudžbe iz trgovina, a usluga je dostupna Wolt korisnicima u Zagrebu, Splitu i Rijeci.

Dodatna pogodnost

Dodatna pogodnost je što platforma prilikom aktiviranja nove Wolt+ usluge svakom korisniku daruje 30 dana besplatnog korištenja.

Osim besplatnih dostava za svaku od svojih narudžbi putem platformi korisnici Wolt+ usluge imaju mogućnost i dodatne uštede. Za sve narudžbe koje realiziraju preko Wolt platforme i sami ih preuzmu u odabranom restoranu ili trgovini, Wolt na račun korisnika vraća 5% od ukupnog iznosa narudžbe koji je zatim moguće iskoristiti prilikom sljedeće narudžbe.

Također, otkazivanje pretplate Wolt+ usluge u svakom trenutku je potpuno besplatno i bez dodatnih naknada.

‘Želimo korisnicima Wolt platforme omogućiti još povoljnije iskustvo kupnje’

“S Wolt+ uslugom želimo korisnicima Wolt platforme omogućiti još ugodnije i povoljnije iskustvo kupnje smanjenim troškovima dostave. Najveći benefit kroz uslugu Wolt+ ostvarit će korisnici
koji učestalo naručuju putem platforme, ali značajne uštede ostvarit će i oni korisnici koji Wolt koriste tek nekoliko puta mjesečno.

Naime, članstvo u Wolt+ programu isplati se svim korisnicima koji rade minimalno tri narudžbe mjesečno putem Wolt platforme, a radi li se o dostavama na većim udaljenostima za isplativost usluge bit će dovoljan i manji broj dostava. Uslugom su oduševljene i naše partnerske tvrtke, restorani i trgovine, koje očekuju porast narudžbi”, istaknuo je M. Šušnjar, GM u Wolt Hrvatska.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, među kojima su odnedavno i Makarska i Dubrovnik. Svoje proizvode i usluge na Wolt platformi nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari