UGODA ZA NEPCE I DUŠU

Galerija | Restoran Antack sa stilom proslavio 2. rođendan. Gosti uživali u finim zalogajima, ugodnoj atmosferi i dobroj glazbi!

Restoran Antack (Ulica Riva Boduli 3A) nalazi se u centru Rijeke a svojom ponudom i kvalitetom usluge postao je jedno od središnjih gastro-odredišta u Rijeci. Od doručka do večere, Antack pruža ugodne trenutke u ljupko uređenom interijeru kao i na dvije terase na kojima se odlično osjeti vibrantan puls grada.

Uz drage goste, prijatelje i partnere, Nora i Marin Gračanin proslavili su dvije godine vizije koja je bila riskantna i radi globalnih situacija izazovna. Ipak, ustrajanje, dobra volja, rad i trud doveli su Antack do pozicije koju ima danas!

Subota u Rijeci prošla je u znaku izvrsno organizirane proslave. Uzvanici i posjetitelji Antacku su poželjeli još puno uspješnih i finih godina a mi se pridružujemo čestitkama sa željom da i vaše trenutke začine ukusnim zalogajima i nezaboravnim iskustvom.

Foto: Ivor Mažar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari