MORATE ISPROBATI JELA S VRGANJIMA

Popularni riječki restoran tijekom rujna mami gurmane finom sezonskom ponudom. Pogledajte što sve nude u Spaghu!

Znate i samo koliko volimo isprobavati nove gastro priče u našem gradu, i koliko volimo raznoliku ponudu i uživanje u raznim specijalitetima. Danas imamo priču o sezonskim specijalitetima!

Poznati riječki restoran Spagho koji se nalazi u samom centru grada, već gotovo 14 godina svojim gostima nudi izvrsna jela – od mesnih, ribljih specijaliteta, raznih tjestenina i rižota… Za gurmane ovo je pravi gastro raj! A ljubitelji slastica također u raznovrsnoj ponudi mogu pronaći i puno toga finog za sebe.

Spagho se ističe po svojoj sezonskog ponudi koju morate isprobati. Ovog rujna su u glavnoj ulozi – vrganji.

Vrganj, poznat i kao kralj gljiva, jedna je od najpoznatijih i najcjenjenijih gljiva a u Spaghu su ga iskoristili za ukusna i primamljiva jela.

Ako ste ljubitelj vrganja, iskoristite ponudu u Spaghu jer im je sezona vrlo kratka.

Do kraja rujna možete uživati u junećem carpacciu na baby špinatu, uz majonezu od mente i sušene vrganje. Krem juha od vrganja je nezaobilazna, svinjski ombolo u umaku od vrganja uz pržene njoke mami svojim mirisima i okusima a tu je i rižoto s vrganjima i kozicama. A za zasladiti se nakon ukusnih vrganja – isprobajte krostatu od limuna.

Svakog mjeseca ćete u Spaghu moći uživati u raznim sezonskim namirnicama i posebnim jelovnicima, pa tako očekujte ovih jesenskih i zimskih mjeseci razna jela od buče, kestena.. Mljac!

Također, ovog listopada Spagho slavi veliki 14. rođendan povodom kojeg će za svoje goste pripremiti akcijsku ponudu!

Spagho se nalazi na adresi Ivana Zajca 24a, Rijeka, a radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka 11:30 do 22:30, petak i subota od 11:30 do 23:00 te nedjelja od 12:00 do 22:30.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari