LAVINA POZITIVNIH REAKCIJA

Video | (RI TV) TRAŽILI STE, DOBILI STE! U Rijeci smo razgovarali s pomorcem koji je “zaludio” naše čitateljice!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Razgovarali smo s čovjekom koji je izazvao lavinu pozitivnih reakcija načih čitateljica i čitatelja. U prvoj objavi smo ga, priznajemo, na neki način istakli isključivo kao seks-simbol! No, Wojciech je daleko puno više od toga…

Odlučili smo sada već poznatog pomorca s jedne od luksuznih jahti privezanih u riječkoj luci zamoliti za razgovor kako bi ga, na zahtjev naših mnogobrojnih čitateljica, bolje upoznali i predstavili. Pritom, Wojciech nas je ugodno iznenadio pristupačnošću, ljubaznošću i lijepim riječima o Rijeci i Riječanima!

Wojciecha smo fotografirali i predstavili u objavi pod naslovom “Nisu samo jahte privlačne: Pogledajte “vruće” fotografije iz riječke luke!” koja je bila pravi hit na Riportalu! Jedna od naših najčitanijih objava u ovom mjesecu privukla je posebno pažnju čitateljica, a ako ponovno pogledate fotografije našeg fotoreporteraa, bit će vam jasno i zašto.

Potražili smo naočitog pomorca o kojem smo pisali na jednoj od luksuznih jahti u riječkoj luci.

Nije bilo teško!

Pitali smo mornare poznaju li “snagatora” pokazujući im fotografije Riportala, i gospodin je odmah pronađen, jer se vijest o objavi na Riportalu proširila među posadama svih jahti u luci! Saznali smo da je osoba koju smo potražili Poljak, zove se Wojciech, ima diplomu inženjera strojarstva i radi na luksuznoj jahti kao upravitelj stroja što je izuzetno zahtjevna i odgovorna uloga. Nakon višetjednog boravka u riječkoj luci čeka ga redovna smjena i povratak kući, ženi i sedmogodišnjem sinu!

Sve to ljubazni Poljak otkrio nam je u razgovoru za Riportal, oduševljen našom objavom, uz priznanje da su ga drugi članovi posade ovih dana često zadirkivali opaskama kako će njegova supruga bijesno reagirati na objavu koja je izazvala tako pozitivnu reakciju Riječanki.