LJETNA ZABAVA

U kostrenskom Quorum Gardenu večeras Madafunkaz Live Performans! Terasa uz more i dobra glazba, ne propustite!

Foto: Facebook/P. Šneler/Promo

Na sinoćnjem house/disco partyju uz DJ Boscoa unatoč ne baš idealnim vremenskim uvjetima okupilo se taman onoliko posjetitelja da zabava bude odlična i da se može plesati bez gužve! Luda zabava očekuje se i večeras

U Kostreni se danas i sutra nastavlja ludo zabavni vikend u sklopu manifestavije “Ljeto u Kostreni”. Na sinoćnjem house/disco partyju uz DJ Boscoa okupilo se taman onoliko posjetitelja da zabava bude odlična i da se može plesati bez gužve, a luda zabava nastavlja se večeras uz Madafunkaz Live Performans.

Sve agilniji organizatori iz riječke Alterne osmislili su s partnerima zabavni program “Ljeto u Kostreni” koji će se odvijati u poznatom open-air baru Quroum Garden uz samu šetnicu odnosno more u Kostreni.

“Pripremili smo pravu poslasticu za otvaranje ljetne sezone u srcu Kostrene, u Quorum Gardenu. Na repertoaru je mješoviti cjelodnevni program, kako bi svi uživali a ulaz je slobodan!”, poručuju organizatori.

Nakon današnjeg programa za djecu koji se uz animaciju i radionice za najmlađe odvijao do 14 sati, već od 20 sati kreće Madafunkaz Live Performans i trajat će do sitnih noćnih sati.

MADAFUNKAZ je mladi sastav koji djeluje od 2015. godine, te su od samih početaka uspjeli osvojiti simpatije brojne publike, prvenstveno svojim izborom glazbe koji se temelji na soulful, funky, groovy vocal house ritmovima u kombinaciji s disco glazbom 70, 80 i 90-tih. Madafunkaz nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Program “Ljeta u Kostreni” nastavlja se i u (neradni) ponedjeljak.

Od 11-20 sati trajat će program za djecu pod nazivom “Čarobni dvorac”, a u večernjem dijelu programa od 17-20 sati nastupit će mađioničar Andrej Škedel.

Mađioničar Andrej Škedel već je dobro poznat Hrvatskoj javnosti. Nastupao je u tv-showu Supertaletn, a ima i svoju turneju po Hrvatskoj pod imenom Omađijaj me. Abrakadabra! “Ponedjeljak je neradan! Zato opusti se!”, pozivaju vas organizatori.

Uz to, Općina Kostrena omogućila je od 20.-22.06.2020. besplatan cjelodnevni parking za goste Quorum Gardena!

Suorganizator Ljeta u Kostreni je Turistička zajednica Kostrena.

Info & rezervacije na +385 97 6765 177 +385 95 9114 285.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari