„RIJEČANIN“ I TRAVEL BUDS VAS POZIVAJU: Osvoji zrakoplovnu kartu za odredište po želji i postani četvrti Travel Bud!

Travel Buds, trojac low budget svjetskih putnika pokrenuo je „giweaway“ akciju kojom će na društvenim mrežama tražiti dobitnika jedne povratne zrakoplovne karte sretnom slučajnom dobitniku koji će moći odabrati destinaciju koju god poželi

Travel Buds, Leonarda i Klara Komen i Marko Dunđer, troje prijatelja koji su osvojili nagradu WizzAir-a koja im je omogućila da putuju širom svijeta besplatno godinu dana – o kojima smo pisali OVDJE – pokrenuli su „giveaway“ akciju kojom daruju jednu povratnu zrakoplovnu kartu random dobitniku koji će moći odabrati destinaciju koju god poželi, bili to Kanari, Island, Barcelona ili nešto deseto!

Jedini je uvjet da je na WizzAir networku i da putovanje završi do 1. lipnja 2018. godine.

„Bilo nam je glupo nekome samo dati kartu jer onda mora sam sve organizirati. Željeli smo smo da dobitnik iskusi pravi low budget backpacking lifestyle koji TravelBudsi promoviraju. Dobitnik bira lokaciju i vrijeme, a mi idemo s njim i organiziramo sve – transfere, izlaske, hostele, atrakcije… Smještaj i transport su dakle plaćeni, dok se za džeparac pobjednik samostalno brine. No ta svota neće biti toliko velika jer je ipak riječ o low budget putovanju. Zapravo, dobitnik postaje četvrti Travel Bud!“, objašnjavaju Leonarda, Klara i Marko.

„Giveaway traje do kraja veljače i dijelit će se po travel i lifestyle web stranicama, profilima… Jedini uvjeti za sudjelovanje u akciji su praćenje Travel Budsa na Instagramu, YouTube kanalu i „tagiranje“ tri prijatelja.

Glavna lokacija Giveawaya bit će njihov Instagram account, međutim pratit će i sve stranice, blogove, profile gdje će biti objavljena fotografija „giveawaya“, uključujući i ovu objavu na portalu odnosno Facebook profilu Riječanin.

https://www.instagram.com/p/Bez8pCEj8_Z/?taken-by=travelbuds3

Giveaway je u potpunosti međunarodan a dobitnik mora biti punoljetan u trenutku putovanja.

U prilogu i fotografije s putovanja kako bi dobitnik stekao dojam što može očekivati od svoje nagrade.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari