Riječanka Jasmina Grdić u “lovu” na arktičku pustolovinu Fjällräven Polar

Od 8. do 13. travnja 2019. godine tridesetak sretnika i pustolova proći će avanturu života – 300 kilometara na psećim saonicama kroz skandinavsku tundru i arktička područja Skandinavije

Riječ je o Fjällräven Polar projektu koji sudionicima pruža jedinstveno iskustvo avanture i istovremeno “detoksikacije” od svega modernog u predjelima zaslijepljujuće bjeline i ljepote, javlja KAportal.

Među onima koji se nadaju da će biti odabrani je i Karlovčanka s riječkom adresom Jasmina Grdić koja ističe kako bi joj ovo bez ikakve dvojbe bila najveća pustolovina u životu. Jasmina Grdić u Rijeci živi feć tri godine, doselila je zbog posla ali je “u roku odmah” jako zavoljela “grad koji teče” pa se nada da će joj sugrađani pomoći svojim glasovima.

Koliko ona zna još nitko iz Hrvatske nije sudjelovao u Fjällräven Polaru, a dio razloga je svakako u rigoroznom načinu odabira kandidata. Prošle godine prijavilo ih se gotovo 5.000, na putovanje života odlazi njih samo 30, a dodatna prepreka su regije, jer iz svake će u Skandinaviju samo dva avanturista – jedan po izboru žirija, a jedan po izboru “publike”, odnosno glasača preko interneta.

Pomoći Jasmini zato možete i vi svojim glasom i to na OVOM LINKU.

Sve što je potrebno je da ste ulogirani u Facebook (vaši privatni podaci neće biti nigdje objavljeni, no glasovanje je moguće samo putem Facebooka).

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari