Riječankama intimniji seks, a Riječanima poljubac

Ženama intimniji seks, muškarcima poljubac

Prije nekoliko dana u okviru kolumne Bez pudera – Seks ili poljubac imali smo kratku anketu u kojoj smo upitali naše čitatelje „Što je za vas intimnije, seks ili poljubac?“. Jedno je pitanje bilo posebno upućeno ženama, a drugo muškarcima.

Ekipa Riječanin-a pokušala je pogoditi kakav će odgovor biti s obzirom na to da svatko ima svoje stajalište i argumente.

Rezultati su, naročito kod žena, jasni. 58,97% Riječanki reklo je kako im se seks intimnija radnja od poljupca, za koji je pak glasalo njih 41,03%.

Riječanima je poljubac intimniji od seksa, ali razlika nije velika. 51,72% glasala je u korist seksa.

Zanimljivo je da je većina ispitanica potvrdila ono što je pisalo u samoj kolumni odnosno kako je seks s drugom osobom za njih ipak intimniji. A ako je nešto intimnije o tome se razmišlja malo više i pristup toj intimi je nešto kompliciraniji.

Isto tako, potvrdila su se i nagađanja odgovora muškog spola, a to je da muškarcima seks nije toliko intiman kao ljubljenje. I možemo pretpostaviti da im je seks bez poljubaca učestalija pojava nego ženama.

Naravno, razlika u postocima nije toliko velika, a bilo bi interesantno znati i koje su dobne skupine kako odgovorile da bi se mogli dati konkretniji zaključci.

Zasad se zahvaljujemo svima koji su nas čitali i odgovorili na pitanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari