FINA PONUDA

Riječka ‘Crobasa’ širi ponudu i časti četvero čitatelja Riportala finim zalogajima!

Crobasa je već nakon mjesec i pol dana od svog otvorenja postala poznato mjesto dobre hrane, ugodnog ambijenta i originalne ponude

Kobasice koje nude rade iz vlastite proizvodnje, po vlastitoj recepturi od najkvalitetnijeg mesa, što se zapravo odmah i primijeti u strukturi same kobasice i njezinog okusa. Sve zajedno posluženo u brioš pecivu sa specifičnim prilozima daje potpun dojam, što i dokazuju komentari zadovoljnih gostiju i njihove recenzije.

Ponuda je zaista specifična i originalna, što je gastro-ponudi grada Rijeke svakako potrebno.

Kako navode iz Crobase, drago im je da su njihova jela odlično prihvaćena i da su gosti zadovoljni i opušteni u njihovom prostoru a najviše su ponosni na kvalitetu koja je prepoznata u njihovim domaćim kobasicama.

Pored jela, u ponudi imaju razne vrste craft piva i vina.

Od otvorenja su dodatno proširili ponudu i uveli još novih jela, te najavljuju kako svakako tu neće stati. Puni su ideja i jedva čekaju da sve što su osmislili pokažu svojim gostima – ali svakako temelj svega su njihove domaće kobasice na roštilju!

Osim jela pripremaju i mnoga iznenađenja u samom prostoru pa su stoga sve svoje goste odlučili počastiti u mjesecu ožujku tako da uz svake dvije kobasice u pecivu, dobivate i krumpiriće.

Uskoro postavljaju i terasu gdje će gosti moći uživati u toplijim danima na trgu Pod Kaštelom gdje je zapravo Crobasina lokacija (Pod Kaštelom 6), preciznije između parkinga Gomila i Katedrale sv. Vida.

Radno vrijeme riječke Crobase je radnim danom od 12 do 22 sata a subotom od 15 do 23 sata.

Drago nam je da imamo jednu ovakvu gastro ponudu u gradu, što će svakako obogatiti i turističku ponudu samog grada, ali i ponudu lokalnih gostiju koji u sve većem broju prepoznaju gastro originalnost i specifičnost u Crobasi.

A SADA ONO NAJSLAĐE! Crobasa i Riportal časte najsretnije čitatelje s 2 x 2 obroka po izboru – znači dva dobitnika i njihove pratnje dolaze i konzumiraju jela po izboru.

Kako bi osvojili ovu slasnu nagradu, morate facebook objavu s ovim tekstom lajkati i podijeliti/’šerati’, a također u komentarima te facebook objave označiti/tagirati osobe s kojima bi rado podijelili nagradu. Također. potrebno je lajkati i facebook profil Crobasa.

Imena najsretnijih čitatelja, koje ćemo odabrati nasumično, objavit ćemo ovdje, u nadopuni ovog teksta, u četvrtak 10. ožujka, te u komentaru facebook objave s ovim tekstom.

Sretno! 🙂

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari