10 TISUĆA INSTAGRAM FANOVA

Riječka voditeljica Uršula Tolj mami poglede u ljetnom izdanju: Pozirala na Krku u minijaturnom badiću i fotkala se usred špilje

Uršula Tolj na Instagramu je objavila fotku s kojom je podigla strasti, voditeljica se pohvalila zavodljivom fotkom u bikiniju i istaknula svoje mišićavo tijelo

HRT-ova voditeljica i urednica Uršula Tolj poprilično je aktivna na društvenim mrežama, ovaj je put objavila seksi fotku u ljubičastom kupaćem kostimu koji je istaknuo njezino vitko tijelo i tako je mnoge ostavila bez teksta.

Podijelila novo iskustvo

“Mala špilja za čovječanstvo, ali velika (čitaj: prva) za mene”, napisala je Uršula koja je ponosno pozirala u špilji na otočiću Plavniku pored Krka.

Inače, Uršulu na Instagramu prati oko 10.000 ljudi, a svakodnevno ih časti seksipilnim objavama na kojima se hvali svojom utegnutom linijom, a u sekciji komentara pohvala joj ne nedostaje.

Naime, zgodna voditeljica 2019. je za Večernji list ispričala kako održava svoje tijelo u formi te kako joj ljeti zna izgledati ručak.

“Imam sreću da od malena obožavam voće. Svaki dan pojedem barem jednu jabuku, a jedva čekam i vrijeme domaćih jagoda i trešanja. Ljeti znam ručati grožđe. Ljubav prema povrću, moram biti iskrena, razvila sam tek kasnije. No, volim ga i sirovog i kuhanog i na žaru. Jako sam sretna što ga voli i moja Ewa, pa kad smo same doma, često pojedemo ručak bez mesa a s puno povrća”, ispričala je Uršula i priznala da redovito ide u teretanu od svojih studentskih dana te voli otići i na zumbu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari