U SLAVLJENIČKOM RASPOLOŽENJU

Riječki Fox Street Food slavi 1. rođendan i s Riportalom daruje fine zalogaje!

Prije točno godinu dana u samom srcu Rijeke, na Jelačićevom trgu, otvoren je Fox Street Food s bogatom ponudom street food specijaliteta

U godinu dana svoga postojanja u središtu Rijeke Fox Street Food postao je jedna od najomiljenijih destinacija Riječanki i Riječana željnih ukusnog zalogaja spravljenog od probranih sastojaka.

Podsjetimo, Fox Street Food na jelovniku nudi pregršt street food poslastica: burgere, wrapove, pomfrit s raznim dodacima, club sandwiche ali i razna vegeterijanska i veganska jela kakva se sve više traže u Rijeci i okolici.

”Cilj nam je promijeniti način street food prehrane u našem gradu implementacijom najkvalitetnijih lokalnih namirnica”, kazao je prilikom otvaranja lokala vlasnik Alen Lisac.

I održao obećanje, što je vidljivo svakome tko u bilo koje dana prolazi Jelačićevim trgom i baci pogled kroz vrata ili izlog Fox Street Fooda gdje uvijek ima puno gostiju koji uživaju u delicijama koje se nude.

Povodom svog 1. rođendana, Fox Street Food i Riportal časte dvoje sretnika.

Čitatelje – njih dvoje – nagrađujemo sa po dva burgera ili wrapa po vašem izboru.

Sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti objavu o 1. rođendanu Fox Street Fooda na facebook profilu Riportal te u komentarima te objave označiti/tagirati prijatelje s kojima ćete posjetiti Fox Street Food !

Dobitnike ćemo u komentaru iste facebook objave objaviti u subotu navečer.

UPDATE: SRETNICI koji se mogu počastiti u Fox Street Food s prijateljem ili prijateljicom su Valentina Kukuljan i Violeta Marković . Dobar tek!

Svima hvala na sudjelovanju i ugodan vikend 🙂

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari