NA ADRESI POD KAŠTELOM 6

U Rijeci otvoren novi street food ‘Crobasa’; Nude domaće meso s roštilja uz specifične priloge!

Novi riječki street food ‘Crobasa’ nalazi se na adresi Pod Kaštelom 6, blizu Katedrale sv. Vida

U Rijeci je danas otvoren novi street food ‘Crobasa’, jedini ovakav koncept street fooda na tržištu koji kreće upravo iz Rijeke.

Po čemu je ‘Crobasa’ različita od drugih?

Prije svega, nude kobasice iz vlastite proizvodnje, s mesom domaćih OPGeova bez bilo kakvih umjetnih dodataka i boja.

Kobasice peku na roštilju a nude i specifične priloge poput palente na roštilju.

Radno vrijeme ‘Crobase’ je od 10-20 sati, subotom od 11 do 21 sat. Krajem tjedna imat će i dostavu putem Wolt aplikacije.

“Naše kobasice stvaramo u vlastitoj proizvodnji isključivo od sirovina hrvatskih farmi i dobavljača. Kobasice proizvodimo od čistog mesa, bez dodataka bilo kakvih pojačivača okusa i boja. Zato proizvodnju i radimo svakodnevno, upravo kako bi osigurali kvalitetu i svježinu što se zapravo osjeti već prvim zalogajem i naše kobasice čini ekskluzivnim.”, ističu iz riječke ‘Crobase’.

“Receptura kobasica je unikatna i originalna. Koristimo jako puno različitih začina u našim smjesama. Kod stvaranja okusa vodili smo se najviše vlastitim vizijama i željama, ali i recepturama naših predaka gdje smo uspjeli oživjeti ta neka davna vremena na moderan način koji jednostavno morate probati.”, ističe Davor iz ‘Crobase’.

Ne preostaje nam drugo nego provjeriti njegove navode i probati njihove sendviče, kobasice, salate i priloge. Već sami nazivi potiču apetit – BURRITO BASA, ROŠTILJ BASA, LJUTA BASA, EKSTRA SIR BASA, ISTARSKA BASA…

U dogovoru s Davorom iz ‘Crobase’ čitatelje nagrađujemo s 2×2 unikatna  sendviča po vašem izboru.

Sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti objavu o Crobasi na facebook profilu Riportal te u komentarima te objave označiti/tagirati prijatelje s kojima ćete na sendvič!

Dobitnike ćemo u komentaru iste facebook objave objaviti u petak navečer!

UPDATE: SRETNICI koji se mogu počastiti u Crobasa s prijateljem ili prijateljicom su Mateja Ninković i Leon Sklizovic. Dobar tek!

Svima hvala na sudjelovanju i ugodan vikend 🙂

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari